Kiwitoveannesi sl_bcx çiğ köfte bebeğin göbekli doğmasını sağlıyor o yüzden doktorlar çok yemeyin diyor yoksa çiğ köftenin Bi zararı yok
sl_bcx Kiwitoveannesi yani ayda bir iki yersek sıkıntı olmaz sanırım bide ben çoğu şeyde aşırıya kaçmıyorum ama son zamanlarda abur çubuğa düştüm inşallah zararı olmaz çikolata gofret vs 🫣
sl_bcx ASE6154 iştahım öyle çok acık ki anlatamam size ya normal mi bu kadar yemem 😂😂 gece gündüz yiyesim geliyor ilk başlarda mide bulantım çok olurdu ama şimdi yatağa yatsam da aklım yiyecekte oluyor 🫣 şimdi Allah’ın izniyle yarın 9 haftalık olucaz Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin 🥰
ASE6154 sl_bcx bunu çok yanlış birisine soruyorsun ben gece 2 de 1 tencere makarna gömen insanım 😄😄 ilk gebeliğimde 1 kilo mantı yemiştim bir oturuşta, bazen diyorlar çok zayıfsın biraz yemek ye diye kayınvalidem gülüyor bildiği için😄
sl_bcx pembebiranneadayi mide yanmasını inan umursamıyorum Şuan canım öyle çok şey istiyor ki yemeyince içim içimi yiyor 😂
sl_bcx Adenala iyiki varsınız ya içime su serpiyorsunuz paket servis bitmiş eşimi gönderdim valla 😂😂😂
Adenala sl_bcx Bir şey olsa bana olurdu canım evde de yapıp yiyorum sipariş getirmiyorlar buraya bazen de almayı unutuyorum
Kiwitoveannesi sl_bcx çok fazla tüketme canım abur cuburu ben evime sokmuyorum aydabyilda Bir alırsak yiyorum kendim yapmaya çalışıyorum oğlumda var bizden görüp oda canı çeker yemek ister diye pek fazla almıyoruz ama çiğ köfteyi kendim yapıyorum robota daha güzel oluyor deneyebilirsin sende
Adenala ASE6154 1 kilo mantı diyince dün 1 kilo çilek yedim mevsimi değil biliyorum ama nefis çekiyor çarşıda kadının biri alıyordu aldım 😂
sl_bcx Adenala hiç sipariş almadın mı canım veya kendin dışardan almadın mı aldıysan hangi marka yedin
1zehrs Bir çiğköfte hastası olarak oses den yiyorum komagene bana ağır geliyor sosu vs çok fazla içeriği ağır geliyor oses den küçük normal dürüm yada 2 3 adet yiyorum kesiyor beni zaten 🥲
ASE6154 Adenala ayy geçen çok canım istedi markete gelmiş sadece 2 küçük kasa Kayınvalidem dedi kasayla al yetmez kiloyla alırsan canın isteyince yersin bende dedim zaten az gelmiş belki benim gibi aşeren başkası olur yetecek kadar alayım 80 tlydi kilosu🙄 sonra dedim gideyşm belki yine gelmiştir bir vaktım 170 lira 250 gr 🙈
Aayyss sl_bcx yiyorum metrodan alıyorum hatta şu aralar bi onu kusmuyorum akşam yemeklerim hep çiğköfte ☺️😁
Adenala sl_bcx Ben dağın başında yaşıyorum canım maalesef sipariş getirmiyorlar 😂 komagene o ses çarşıda hangisine denk gelirsem alıyorum çıktığımda