Mira1604 Nıppt kan testi yaptıranlar Var mı be kadar a yaptırdınız 34 yaşındayım dr um düşük riskin biraz üstü çıktı diye bu testi söyledi Samsun da bu testi yaptıranlar var. Mı fiyat nedir çok tedirginim Allah korusun ya bişey varsa diye
Destan-11 Mira1604 geçen 2 hafta önce yaptırdım ben ama genetik testi değil mi o? Doktorun mu önerdi. Samsun’da Medical parkta doktorum onların önerdiği bir yere gittik. 11.500 gibi bir ödeme yaptık.
Mira1604 Destan-11 aklında soru işareti kalacaksa yaptır garanti olsun dedi ama şart demedi inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip eder Allah 🤲
Destan-11 Mira1604 amin amin inşallah sağlıkla alırsın kucağına çok şükür bizimki temiz çıktı. Bizim akraba evliliği olduğu için endişelendim bir anda yaptık. Ama maddi olarak zorlamayacaksa sizi aklınızda kalmasın yaptırın isterseniz tabi karar sizin
Aylinbat Ben ikizlrre hamile olduğum için doktorum yaptırmamı istedi. Birkaç yer araştırdık. Ağustosta 9bin tl ye yaptırmıştık. 10 gün sonra kesin sonuç mailime gelmişti