Meryem6704 Hindistan cevizi yağı, zeytin yağı, tatlı badem yağı karıştırdım 20.haftadan itibaren her duş sonrası vücuduma sürüyordum çok şükür çatlak oluşmadı bende
Beliz79 Kesinlikle nemlendirmenin etkisi çatlakta çok önemli. 37. Haftam bitti. Karnımı sürekli nemli tuttum çatlamadı ama kalçama sürmediğim için ince çatlaklarım oldu. Orayı nemlendirmeyi unutmasaydım şu an orda da çatlağım olmayacaktı :(((
3438FG Beliz79 Bende krem, yağ falan sürmeyi hiç düşünmemiştim ama süreceğim yarından itibaren 🤷🏻♀️🌺
Gulsumulass 3438FG 32. Haftaya kadar hiç çatlağım yoktu, 3. Aydan itibaren yağda kullandım fakat 32 den sonra çok ciddi çatlaklarım oldu ayrıca çokta kaşınıyor. Çatlak yerleri at kılı fırçayla fırçalıyorum kaşımaya önermiyorlar çünkü
3438FG ozgekader Bende öyle düşünüyordum ama 37 haftalık birisi yazmış son dakikada çatladım diye 😂 oyüzden bende de olabilir. Sizinde mi ırsi bu kadar erken çatlamanız?
ozgekader 3438FG benim ailemde yok annem hatta bana dediki sen dedi çatlamazsın 2 gün sonra duşa girince fark ettim bende ve hızlı bi çatlama oldu yani direk belirdi 😄
3438FG Belginylmz Yaaaaa maşallah maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌺İnşallah benimde öyle olur. Annemde hiç çatlamamış benim, belki ona çektiysem bende çatlamam 😂
Belginylmz 3438FG benim annemde catlamamis ablamda catlamadi gen büyük ihtimal sende çatlamaya bilirsin😌
Ezoo28 3438FG ben çatlak kremi de almadım hindistan cevizi yağı aldım işte 40 yılda bı bakım yapasim gelirse onu suruyorum😂
3438FG Chkayboz Tabikide öyle sağlıkla gelsinler yeterki 🌺🤲🏻 sizin gibi biri daha son dakikada çatlamış. Olsun sağlık olsun 🐣
Gulsumulass 3438FG bilmiyorum ama annelerimizde falan izler hep vardı, Nir de göğüslerimin alt kısmı da baya çatladı 😂 35+5. Haftadayım daha
3438FG Bartumommyyy Çok şaşırdım bu kadar erken çatlayanları görünce. Çünkü ben genelde 30larda falan oluyor diye biliyordum. Yanlış biliyormuşum demekki 🤷🏻♀️
Tuba6161 Bence bu çatlama olayı deriyle alakalı benim 3. Gebeliğim şu an 32.haftadayım hiç çatlağım olmadı çok şükür annemde ablamda da olmadı ama bu saatten sonra olursa çok şaşırırım
3438FG Tuba6161 Yaaa ne güzel. Biliyor musunuz benim annemde de hiç çatlamamış. Bakalım belki ona çekmişimdir 🤷🏻♀️😂
Bartumommyyy 3438FG benim cildim hem çok sıkıydı hemde çok kuruydu ne sürdüysen fayda etmedi başlarda çok üzülüyordum ama artık alıştım 😅
3438FG Belginylmz Hadi bakalım görürüz inşallah ilerleyen zamanlarda. Doğumuna çok az kalmış sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah. Rabbim bizlerede biran önce o günleri göstersin 🤲🏻🐣
arse258 Dileksue Benimde öyle ya 38+2 yim 10 gün öncesinde çok hafif vardı şimdi karnım aşağıya düştüğü için galiba çok fazla yanıyor kaşınmaya başladı iyice
Dileksue arse258 benimde öyle oldu aşagı indi göbek yanmaya başlayınca korkudan saat başı sürdüm kremler ama ufak ufak çatladı tam aşagıdan sanırım ağırlık aşagıda diye bebekte kilo aldıkça 😪
ozgekader 3438FG valla hiç bilmiyorum direk arayıp hani ben çatlamazdım dedim oda bizde yok annecim hiç sendede olmaz diye düşündüm dedi Bana kalsa bende çatlamam dedim Hatta hâla diyorum ben nasıl çatladım acaba diye ama olsun yeterki bebişler sağlıklı olsun gerekirse çatlarız 😄