Heycanligebe MinaYusuf https://instagram.com/beyazgulorganizasyon?utm_source=ig_profile_share&igshid=ukdtlr0ajvqx
MinaYusuf Heycanligebe ben 3 çocukta yapmadım bi şey yani o zmn bu kadar süs falanda yoktu ama buna ablalarıda özendiği için mecbur yapıcaz başka çaremiz yok
Heycanligebe MinaYusuf sağlıkla olsun inşalllah o zaman yapın içinizde kalmasın kızlarda mutlu olur hem
Reyhankarabiber Heycanligebe organizasyon çok pahalı ya kapı süsü falan alıp ben kendim süsleyim diyorum. Bi çiçekçi ile de görş kapılara tül bağlasın tamam işte 😊😊
Heycanligebe Reyhankarabiber kız çok güzel yapıolAr ama 500 e bulsam hiç düşünmem 1250 nedir yaaa 😡😡😡😡
Bilgenizamo Heycanligebe valla İstanbul’da ucuza bulmak çok zor, İstanbul dışındaysanız iyi şanslar 😌
Reyhankarabiber Heycanligebe 2000 ile 3500 arası fiyat verdiler bana bi de diyo ki herşey dahil zaten o kadar para veriyorsam herşey dahil olsun bi zahmet 😂😂
dyg1606 betlk16 esentepe hastanesinin organizasyoncusu canm baska hastanelere gidiyormu bi bilgim yok ama . Instagramdan milin organizasyon diye bakabilirsin istersen bi sor canm
Atlarlayasayan Reyhankarabiber doğum fiyatı nerdeyse ya ne gerek var🤦🏽♀️ hastaneye kim gelcek zaten en yakınlar.ben bbi. Kapı süsü bir çikolatayla kapatmayı düşünüyorum olayı:)