Aliiss Denizinannesiii34 bende Züleyha hanıma gidiyorum ve kendisi tam bir normal Doğum yanlısı 🌸Ablam yalvar yakar olmuştu Doğum esnasında ama yinede sezeryan yapmadı sonradan bana çok dua ediceksin dedi ve öyle de oldu 💁🏼♀️
Ekobero85 Tazeannevebebegi bu beklentiye göre değişir ben tecrübeli oldugu için tercih ettim benim 4 cü sezaryen biraz riskli beni rahatlattı iyi gidiyor şimdilik
Bhr075 Denizinannesiii34 Yüce rabbim o cani Rahime yerlestiriyorsa bizede doğurma gücü kuvvetini verir elbet. Benim kaynanam ilk oğlunu köyde tuvalette tek basına 17 yaşındayken doğurmuş inanabiliyormusun eskileri düşünelim bide ne hallerle doğuruyorlardı 😔
Denizinannesiii34 Bhr075 ay evet dimi nasıl olur diyosun ama oluyo onların o anki piskolojileri biz küçük şeyleri piskolojimiz bozuldu diyoruz kadın 17yasinda tek başına bi tuvalete doğum yapmış helal olsun valla Allah sabrını vermiştir ona o anda
Bhr075 Denizinannesiii34 aynen valla ne varsa eskilerde varmış anneannem 11 tane doğurmuş onlar yapıyorsa bizde yapabiliriz diyip gaz vercez kendimize canom🙈🤗
Beram Mucizem00 canım bende nuriye hanıma gidyrm 100₺ muanesi sanrsam doktora göre değişiyo muane ücreti ve doğm fiyatları ben normal doğum 1800₺ dedi sezeryanda 2.150₺ dediler ama bu ay sonuna kadr ocakta zamn gelicekmiş hepsine