Hazal966 Kızlar selam, detaylı ultrason için bugün gittiğim klinikte bebişimizin yüzünü göremedik:) kendini baş aşağı sıkıştırmış. Aynı durumu yaşayan oldu mu ??
Eflinlina Hazal966 35 haftadayım ve birkere bile yüzünü göremedim ben asla göstermiyor her gittiğimde ya ters dönüyor ya eliyle sakliyor
Mevlude_Sahin Hazal966 İlk oğlum eli hep alnındaydı yan profilden 2 ultrasonu var, şimdi ki oğlum da sağolsun her gittiğimde yüzünü önden gösteriyor 😍. Göstermeyince ne yaparsan yap göstermiyor
1yenianne11 Hazal966 detaylı ultrasonda yüzünü göstermeyen kizcem normal doktor kontrolünde hep yüzünü gösteriyor doktor çok ugrasmisti detaylida elleriyle hep yüzünü saklardi bı tane zar zor aldım ama resmine uzaktan bakınca anlaşılıyor utangac biraz bizimkisj 🤭🤭
Hazal966 1yenianne11 normal doktor kontrolündede doktorum göremedi sırtı dönüktü maalesef🤣 2 hafta sonra tekrar gidicem ama sanırım pozisyonu yer etmiş kolay kolay değiştirmezmiş🤣
aslhnkrts9 Hazal966 dün aynısını yaşadım uğraştık belki gösterir diye sonlara doğru yüzünün yarısını gösterdi normalde de asla yüzünü göstermiyor😂
Snsyda Hazal966 valla 30.haftada bile göremedim 😅 nst ölçen her hemşire bu kadar hareketli bebek görmedim diyor 😅
Hilalaktscbk Hazal966 Görmekle görmemek arasi diyebilirim. Oğlan elleri yetmedi ayaklarını da kaldırdı yüzüne birara esnerken yakaladı doktor diğer pozlarda ayağı ya gözünde ya yanağında 🥲