Esrashshshssh Zeyna27 öyle olacak ama ben 3 gün daha vurulacam 19 aşırı büyürse ne olacak 25 olursa çatlama iğnesi yan etki edermi
yuksell07 Esrashshshssh sen buarada eşinle ilişkiye girmelisin doktorun söylemiştir zaten 19 catlarsa belki gebelik oluşur
geceediebirisii Esrashshshssh eşinden orenk alindi mi veya ne zmn aliyorlar bende aşılama olcam bu ay daha yolun başındayım cok merak ediyorum surecini biraz anlatirmsin rabim yüzünü güldürur inşllah
Esrashshshssh geceediebirisii yani bizim burada öyle senin yerinde farklıdır yumurta büyütme ignesi ile büyüyor catlatma ignesi yapıyorsunuz sonra aşılama
geceediebirisii Esrashshshssh ben kocaelinde tedavi görüyorum adetin ertesi günü gittim letu diye bir hap verdiler onu kullanicam 5 gun ayin 25 inde de kontorle gidicem ozmn naparlar bilemiyorum
Bbdk Canım 19 olan yumurtan bugun ve yarın gonalf ile 22mm olur oda normal stres yapma ctesi akşam çatlatma iğnesi yaptığında çatlaması yaklaşık 36 saat sonra yani pazartesiye denk geliyor ozaman da aşılaman yapılır
Esrashshshssh geceediebirisii yine kontrol edecek sonra catlatma ignesi verecek saat gün sonra aşılama
geceediebirisii Esrashshshssh vericek derken recete ile mi yoksa elden mi ya asistan bana ignelerini al gel dedi ayin 25 inde ama raporum var recetesiz de raporun anlami kalmiyor