Lavantam Nursin_kpln hiç sanmiyorum gamze hormon eksikliğinden kaynaklı oluşan bir şey. Meyve ise faydalı.
Emine2222 Annem bende cook ayva yemis smdi ayva gibi sariyim ve tatli gamzelerim vsr yanaklarimda 😍 ama ben yiyemiyorum ayvayi sevemiyorum
Destina21 Atlarlayasayan gün de iki fincan kahve içen var doktor sıkıntı olmaz diyor .. azıcık kolayla bisey olmaz yeterki alışkanlık haline gelip sürekli olmasın o sıkıntı
Nehas Nursin_kpln bende yiyorum hatta bana yüzüne dokundur dediler bende yaptm gerci halaları hep gamzeli 😂
ant2602 Fbasturk evet bende bunu duymuştum Gamze’yi ilk defa duydum. Ayva yiyen kadının bebeği güzel olur derler. Bende bol bol yemeye çalışıyorum
ant2602 Crocus20 benim yengem Doğumdan sonra kuzenimin yanaklarına bastırmış gülünce ağzı kayıyor 😂😂 kötü bir görüntü değil yanlış anlaşılmasın sadece yengem birazcık fazla bastırmış 😊
ant2602 Sena_92 kola yada asitli içecekler yasak düşüğe neden olur mu bilmem ama zaten normalde de zararlı kola yerine taze el sıkması içecekler tercih edilmeli bence. Ama canı çekerse bir yudum alınmalı.
EbruAA Ben aşermiştim 3.ayımda yedim yedikten sonra da yanaklarıma çukur yaptım teyzem yapmıştı kuzenimin var gamzeleri. Bakalım kızımda olacak mı 😀