gamzecgr Deletedmom_112 hiç farketmez demişti saatini doktorum sadece etkisini görmek için her gün aynı saatlerde almaya çalışın yeterli
Gamzeli63 Deletedmom_112 ben kendime göre davrandım başlarda ara ara içtim çalıştığım için zaten kendisi verirken reçetede günde 1 yazıyordu ama kendisine sormayı unutmuştum. Daha sonra erken doğum riskimden dolayı hergun kullanıyorum artik
Gamzeli63 Deletedmom_112 benim 23 haftamda detaylı usg de belli oldu erken doğum riskim onun öncesinde ara ara kullandım sonra doktorum hergun kullanmamı söyledi sanırım iyi geliyor kasılmalara vs ama sade sodayla da destekliyorum 34+0 ulaştım şükürler olsun
Deletedmom_112 Gamzeli63 detaylı ultrasonda neye göre erken doğum riskin var dediler ki ? Sona gelmiş sayılırsın maşallah sağlıcakla kavuş inşallah
Gamzeli63 Deletedmom_112 rahim ağzı kısalığından şüphelendi karından bakarken sonra kesin netleştirmek için vajinal ultrason yaptı orda çıktı
Deletedmom_112 Gamzeli63 aa öyle mi kaç olması gerekiyormuş kaç çıktı yatıp dinleniyor musun sürekli peki ?
Gamzeli63 Deletedmom_112 25 mm altı genelde ama benim doktora göre (perinatoloji uzmani) 15 mm. Serklaj yapmadı bana fitil ve iğneyle buralara geldim. 22 çıkmıştı 23. Haftada. Hayır hic yatmadim aksine çalışmaya devam ettim hâlâ da devam ediyorum çalışmaya
ilongirav Deletedmom_112 13. haftamda başladım 30 dayım devam. kasılmalara ve kramplara iyi geliyor gece yatmadan içiyorum.
3prens1prensesmom Deletedmom_112 kasilmalar kemik agrilari ve gebelkte migren icin cok iyi birsey . Duzenli kullanmanizi tavsiye ederim☺️
Deletedmom_112 3prens1prensesmom teşekkür ederim ağrım her gün olmasada oluyor yinede her gün içiliyor mu ?
kahvesever__ Deletedmom_112 her gün içiyordum kalçam çok ağrıyordur birde ellerim çok uyuşuyordu ondan içtim de ama hiç bir faydasını görmedim
K-Canseven Deletedmom_112 Doktorum magnezyumu bıraktırmadı. Rahim ağzım uzun , erken doğum riskim yok. Sanırım bazı doktorlar belli bir haftada gebenin durumuna göre bıraktırıyor. Siz en iyisi doktorunuza sorun.
Deletedmom_112 K-Canseven sağol canım 🌸 sordumda mesajımı henüz görmedi bende meraktan sizlere sormak istedim nasıl içeçeğimi sormayı unutmuşum 😂
Linaveannesi4 Deletedmom_112 günde 2 defa kullanıyorum 32 haftalığım ama hiç bir fayda alamıyorum ne yaziki