Figen-7272 Nazli05 son 3 ayni durumdayim bende ne su ne nisan nede sanci var yurusuye cikicam simdi baska care kalmadi
Kader_25 Nazli05 benimde son ikide nişanim gelmişti kızımda 40+2 de de doğum olmuştu normal suyum doğumdan 3.40 saat önce gelmişti merak etmeyin allahın izniyle onlar gelice zamanı kendileri belirliyorlar
Tuceizzet Benimde son 3 gün gösteriyor. Dün doktorum 41.haftaya kadar normal dedi yani stres yapmayın inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz
Nazli05 Tuceizzet bekliyorum hala ama pazartesi sabah suni sancı vericem dedi doktor 40+3 ten sonra brklemiyorum dedi
Tuceizzet Nazli05 yaa bende de ara sıra sancı var ama geçici oluyor pazartesi bir daha kontrole gideceğim 40+1 olmuş oluyor. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tuceizzet Figen-7272 bende hepsini deniyorum da yine yok. bir anda oluyor her şey diyorlar ama bakalım
Memolininannesi Figen-7272 sancın varken haraket et çömelme pilates topu üstünde fln açılma daha hızlı oluyor
Nazli05 Figen-7272 Allah’ım insalaj bu gece olurda suniye gerek kalmaz yoksa pazartesi sabah yatış var benim
Nazli05 Figen-7272 zaten bı anda oluyor benim ilki sabah hiç bişey yoktu beş te Nisan geldi karnıma adet ağrısı gibi bı ağrı geldi bı saat sonra doğdu öyle önceden olmadı yani
Figen-7272 Nazli05 ay hadi insallah yaa benim ilk dogum hic.bir.tecrubem yok insallah kolaylikla atlatiriz