papatyaolsun Kızlar adetime 4 gün var. Acaba bu testle mi ilgili bir şey yoksa hamile miyim. Silik bir çizgi var sanki. Görebiliyor musunuz ? Test hala ıslak.
Yenianne7 papatyaolsun Evet silik çizgi görünüyor büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun ☺️ Hemen kan testi verip emin olun
MorKelebek54 papatyaolsun kimyasal gebeligimi bu marka test ile ogrendim erken gebelikdi dogru sonuc veriyo ki senin testinden daha silikdi benim
papatyaolsun mimar_anne yaaa umarım benimledir kuzum yarın sabah kan vereceğim çok umutlanmak da istemiyorum açıkçası ama
Yazmelegi_ Lamraaa ay postlar karisti kusura bakmayın 1 Aralık yazmışsınız bende nerden anladınız yazmıştım
Lamraaa Yazmelegi_ pardon bi diğer fotoğrafa yapacaktım yanlışlıkla buna yapmisim:)) başka biri de 1 aralıkta sonucunu paylasmis ona bakıyordum :))) 😂
Lamraaa papatyaolsun herseyin bi zamanı oluyo kuzum Rabbim bizim ettiğimiz dualardan daha güzelini nasip ediyo çok şükür 🤲🏻
papatyaolsun HayaLim_Panbik kuzum insallah vardır şaşkınım ama bir yandan da çok umutlanma diyorum kendime :) yarın sabah kan vericem bi
papatyaolsun MorKelebek54 canım daha önce silik de olsa hiç çıkmamıştı benim. İlk kez böyle çıktı 1 buçuk yıldır hep tek çizgi. Tabi bir yandan da hiç umutlanmak da istemiyorum