UmmHamza Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz ümidim arttı. Hissiyat da var bakalım. Hissetmesem doktora da gitmeyecektim. Umarım yanilmam.🤲🏻♥️🙂
Arzuanne 11.13 sonra 59 öldü şuan oğlum 32 haftalık doktorlar insan uzmeyi aeviyor bana da kimyasal demişti ilk
2_erkek_annesi UmmHamza ilk öğrendiğimde 128 di 3 gün sonra 1270 lerde çıktı bekleyin 4 güne daha çok artar
UmmHamza Test sonucum çıktı. Hamileymişim . Keseyi de gördük bugün. Bakalım bundan sonra her şey sağlıkla ilerler inşallah. 🤭😌♥️
Guclu_anne mimar_anne ogrendiğinizde kaç gün önce oğrendiniz. Adetinize kaç gün vardı hatırlıyor musunuz?
mimar_anne Guclu_anne 6 gün varken öğrenmiştim ama döllenmeye göre değişir o canım adet zamanı da 6 olabilir bu önemli olan artış
Guclu_anne minikmucizeemaak Belirtiniz var mıydı, evdeki testte çıktı mı yoksa direk kan testi mi yaptırdınız, benim adetime 9 gün var ve çok sabırsızlanıyorum.
Guclu_anne minikmucizeemaak Belirtiniz var mıydı, evdeki testte çıktı mı yoksa direk kan testi mi yaptırdınız, benim adetime 9 gün var ve çok sabırsızlanıyorum.
Guclu_anne mimar_anne evdeki teste çıkıyor mu değer, yoksa direk kan mi verdiniz. Adetime 9 gün var ve öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Belirtiniz de var mıydı? Nelerdi?
mimar_anne Guclu_anne hiç belirtim yoktu 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ve çok silik çıkmıştı kan vermiştim sonra
minikmucizeemaak Guclu_anne Folik asit yazdırmak için doktora gitmiştim yumurtamın catlafıgını öğrenmiştim o yüzden takip ediyordum evde çok silik çizgiyle öğrendim gidip kan verdim canım
Guclu_anne Ceku00 geç döllenme olmuş olabilir o zaman sizinkisi, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı evlet eylesin inşaAllah
1prensesannesi__ UmmHamza gec dollenmedir erken kan vermissindir ben surekli hcg vermeyi tavsiye etmiyorum hic bir kere verdim adetten 3 gun onceydi 71 cikti daha 5+4e kadar kan vermedim direk ultrasona gittim