nuraysrhn 17 haftalık gebeyim yatarken hangi yöne yatıorsunuz sol taraf bebege kan akışının daha fazla gitmesinden dolayı sadece sol tarafa yatmayi öneriorlar sizler nasil uyuyorsunuz hepimize bilgi olsun
Buseeghh nuraysrhn yüzde 90 sol tarafıma yatıyorum zaten doktorunuz bır sıkıntı varsa size söyluyor şu tarafa dgru ytmayın dıye
tugbadurmaz34 nuraysrhn bende 17 sola doğru uyuya kalmaya çalışıyorum ama bazen sağa döndüğümde oluyor illaki tabi sırt üstü yatmıyorum ama asla zaten normalde de sadece yan yatan insandım
NewMom___ @nuraysrhn bende hamileliğimi öğrendiğimden belli hep sol tarafıma yattım tabi uyuşuyor o zaman sağıma donuyorum şuna 35 haftalığım sırt üstü uyku halindeyken yatmış oluyorum çok fena bir baskı oluşuyor ve kötü oluyorum yatamiyorum
nuraysrhn NewMom___ bende soluma yatıorum ama insan sabit olarak aynı yönde yatamıor saga dönüorum 5dk dinlenip tekrar soluma dönüorum :)
nuraysrhn Buseeghh 20inci haftada doktorumla görüseceim bu uygulamada okudugum andan beri sagıma yatmıorum solda uyuya kalmsya calisiorum gebe kalmadan önce genel solumda uyurdum suan acaip sagda uyumak istiorum
nuraysrhn tugbadurmaz34 bnde sırt ustü asla yatmıorum solda uyuya kaliorum ama acaip kulak acisyla uyaniorum yastgimda yumuşak ama nedense anlamıorum:)
NewMom___ @nuraysrhn sağa da yatabilirsin sol ile uzanirsin baktın ağrı yapıyor sağ dön ben öyle yapıyorum bu zamana kadar öyle geldik birde bacak arama yastık mutlaka alıyorum daha rahat oluyor ☺️
nuraysrhn tugbadurmaz34 benmde kulağım minicik ama acıor ya doğuma kadar iyice yapışacak gorunmücek die korkuorum 🤣🤣