Bartumommyyy kendi tercübemi anlatayım bacımsu perinatolojiye kontrol amaçlı gittiğim Eğtm Arştrma hastanesinde tansiyonum yüksek çıktığı için ve açılmam olduğu için yatışımı yaptılar önce bir kağıt imzalatıyorlar bebek doğumunda ölümüne sorumluluk almamak için ben o zaman 30 haftalıktım ve korkuyla imzalayıp yatışım yaptılar aynen telefon vermiyorlar eşimi bile zor gördüm yemek bile vermediler doktora 6 saat sonra yalvardım da eşim aldı geldi eşimi de o zaman gördüm sadece çorba içtim eşim çorbamı içirdi çıktı oradaki psikoloji çok farklı gerçekten doğum yapan kadınların çığlıkları bebek sesleri açıkçası ben çok etkilendim açılmam falan olduğundan değil stresimden doğuracaktım ertesi sabah beni servise alacakalrdı tansiyonum yükselmedi açılmam da devam etmedi öğlen oldu hala yok bende kendi isteğimle imzamı atıp çıktım ve beni geceden sabaha kadar alttan muayene ettiler akşam evime geldiğimde nişanım geldi apar topar gene hastane nst çekildi ağrım da yok farklı bir durum olmayınca sevk etmediler bugün 34 haftayız iyi ki çıkmışım yoksa bebeğim erkenden alabilirlerdi kendi doktorum özel ilaç tedavisi yapıyoruz canım sana da dua edicem Allah yardımcın olsun biz 36 haftayı bekliyoruz kendini iyi hissetmiyorsan hastaneden ayrılma Allah korusun 🙏