NurCan58 Vajinaya yakın bacakta hamlamışım gibi agrı var kemiklerim sızlıyor resmen, bacagımı hareket ettirince daha çok artıyor 36. Haftaya girdim bu agrıyı yasayan var mı benim gibi
mhmtsmy NurCan58 37+3 üm ve %100 tarif ettiğiniz şeyi yaşıyorum özellikle 1-2 haftadır ve gittikçe artıyor
NurCan58 Tugba-ikizler vajinadaki cocuk büyüdüğü için oluyormus benimde o haftalarda sadece vajinada baskı ve agrı vardı ama şimdi bildiğin kemik agrısı, baskısı hepsini aynı anda yasıyorum. Magnezyum verdı mi doktorun?
NurCan58 Nesfur41 lekelenmem olmustu her an dogum baslar diye korkuyorum hiç çatı muayenesi de yapılmadı, dogum yaklastıkca heyecan basıyor 😁
Syda78 Haftaya girdim 2-3 gündür bende de aynı sıkıntı var cuma çatı muayenem var açılmam olabilir diye düşünüyorum 🫠
NurCan58 Syda78 ayyy bende de var mıdır acılma durumu yarın kontrole gidicem col merak ediyorum, bebişlerimiz zamanında saglıkla gelsinler insallah 🧡
NurCan58 Mia0121 demek ki bu haftalarda herkeste oluyor, korktum dogum başlangıcı mı diye, lekelenme durumu olunca her şey içime kusku düşürüyor. Yatınca da agrı devam ediyor mu?
ceren2605 Mia0121 ah aynisi benimde cuma gunu kavusuyoruz allahin izniyle kalçalarıma kadar ağrıyor sağa sola dönerken son 1 gun diyebiliriz🥰
Semaatrkz Mia0121 benimde aynen öyle oluyor 😢 doktorum normal doğum istediğim için çok magnezyum önermedi ☹️
NurCan58 Gebelik_takibi doktorlar ilk hadtakardaki baskıları normal buluyor rahim genişlediği için kasıklarda veya vajinada bıcak saplanmış gibi keskin agrılar olabiliyor ama bu cok uzun sürerse doktoruna danıs, arada bir gelip gitmesi normal
NurCan58 Gebelik_takibi ikiz gebelikler tekiz gebeliklere göre agrılar daha erken baslıyor üstelik onların kapladığı yer daha fazla oldugu için ister istemez agrıları da fazla oluyor
NurCan58 mhmtsmy yarın kontrole gidicem neydenmiş haber veririm en azından sebebi az cok aynı olur ikimizinde şikayetler aynı ise
Mia0121 ceren2605 yaaa gözünüz aydınn sağlıkla kucagınıza alın inşallah 🥰🥰 darısıda bizlere artık ☺️😇