Maryhoney Hasibe9696 şimdilik memnunum bı sikintim yok detaylı ultrason girdim öbür ay şeker yuklemesine gidicem
nunusmom Mavi-elif detaylıyı aynı hastanede yaptırdım bn 15 dk falan baktılsr ölçümleri yapıldı ve yüzünün belli oldugu bi usg resmi verildi doğumu da orada düşünüyoeum evet. Siz?
nunusmom Aysegoktug maşallah sağlıkla kavuşun inşallah bu yıl erkek yılı sanırım 😂 kime sorsam erkek bir kız bnm ki heralde 😂😂😂😂😂
nunusmom Mavi-elif anladımm bu sincan hastanesiyle alakalı olumsuz bildiğiniz bir şey mi var yoksa etlik daha iyi diye mi?
mombarbie_ Tansusercan yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah zaman hiç gecmiyormus gibi gelicek bazen çok zorlanicaksiniz ama bebisinize odaklanın su gibi gecicek zaman ben bile 12.haftadan bu zamana nasıl geldim şuan anlayamıyorum ayrıca hastane çok iyi bu zamana kadar çok memnun kaldım sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman sorabilirsiniz😊
rich_mom Bende batikentteyim 23+4 hafta erkek cinsiyetimiz memorialde doğum düşünüyoruz. Sukran cakmak takipli doktorum hastaneye bağli degil, kendi kliniği var ama doğumu memorialde yaptıracak insallah. 😇
Aypare eymenim_ ben 24 haftaya girdim detaylım 4 hafta önce olmuştu. InsaAllah hayırlı güzel sonuçlar alırsın 🌸
eymenim_ Aypare inşallah usg görüntüsü verdilermi ben oğlumda orada doğum yaptim 22 haftada detaylı yapmışlardı vardı usg verdiler birde Dr dediki detayların ertesi günü gel birdahaki randevunu belirleyelim dedi yani detaylidan sonra sonuç gosterilmeyecwkmi ertesi günü mü bakacaklar
Aypare eymenim_ detayliyi radyoloji bölümünde yapıyorlar.. telefonu sessize aldırıyorlar veya kapattiriyorlar ben resim istedim vermediklerini söylediler. Sana hangi gün gelip sonuç göstereceğini söylüyorlar zaten öğleden sonra sonuç gösteriliyor gebe bölümünde.. doktor detaylida önceki doktorun gonderdigi dosyaya göre seni bilgilendiriyor sorun var mi yok mu ne yapılacak anlatıyor zaten. Sonra sana pembe bi kağıt verecek randevu rutin kontrol .. işte detaylı ben cuma girdim pazartesi öğleden sonra sonuç için gittim sıkıntı yok dedi pembe kagit verdi 4 hafta sonraya yani bi salı günü rutin kontrolüm var işte.
eymenim_ Aypare aynen biliyorum farklı binada yapılıyor fakat rutin kontrolüm perşembe günüydü Dr baktı sonra ayrıntılı için gün al dedi ayrıntıların ertesi günü gel bir sonraki günü kontrol gününü belirleyelim dedi dediğiniz gibi oğlumda öğlen sonuna kadar beklemiştim aynı gün yani ama bunda niye öyle dedi anlamadım birde salı ayrıntılı var çarşamba gel diyo yani çarşamba sonuc yok muayene yok olmaz yani ayrıntıların yapıldığı gün konuşsam öğlen sonuna kadar beklesem diyorum git gel yapmayayım birde küçük çocuğum var zor oluyor bana