Lokumcuk Mavi-elif paket değil bizim doktorumuz orayla anlaşmalı sadece doğum ve nst için oraya gidiyorum. Ama 40 bine yakın ödeme yapacağız 🥲
Mavi-elif Fatmadugan04 yok ben ilk doğumumda onda takipliydim şimdi etliğe gidiyorum. 13 haftayı geçmiştim 10 hafta üzerini alamıyomuş bide çok yoğunmuş oyüzden gidemedim ona
Ddimple nunusmom Merhabalar. Bende Sincan da oturuyorum aynı hastaneye gidiyoruz Mert hocaya gidiyorum bende. Doğumu da orada mı düşünüyorsunuz?
Mavi-elif nunusmom şükran hanımada iyi diyolar doğumu oradamı düşünüyorsunuz. 21 haftaym ben detaylıyı nerede yaptırcaksınız acaba
Maryhoney Hasibe9696 şimdilik memnunum bı sikintim yok detaylı ultrason girdim öbür ay şeker yuklemesine gidicem
Fatmadugan04 Hasibe9696 özel doktor benimkisi sekreterine ulaşmaya çalış hastaneye gidip orda bulabilirsin
Hasibe9696 Arkadaşlar eğer ki isterseniz, wp grubu açabilirim, hem konuşur sohbet eder, hemde birbirimize destek oluruz, ne dersinizz😍
nunusmom Mavi-elif detaylıyı aynı hastanede yaptırdım bn 15 dk falan baktılsr ölçümleri yapıldı ve yüzünün belli oldugu bi usg resmi verildi doğumu da orada düşünüyoeum evet. Siz?
nunusmom Aysegoktug maşallah sağlıkla kavuşun inşallah bu yıl erkek yılı sanırım 😂 kime sorsam erkek bir kız bnm ki heralde 😂😂😂😂😂