mervemurat16 Mira_ll13 evde kendiniz yapın soya kullanmadan ama bu hazır noodle lardan değil onlarda bir çok karışım var.egg noodle var onu alıp sebzeli veya etli yapabilirsiniz
mervemurat16 Mira_ll13 soya kullanmadıkça orjinalinin tadını vermiyor zaten sebzeli makarna gibi geliyor 😄
ElifKarata Mira_ll13 yani hergun yemedgin sürece nolucak ki 😇🥰 midye felan olsa o hadi dip deniz ürünü gerçi ben ondan da yedim 🤣🤣 Bi kere ama çok canm istemisti doktora sordum o da 5.taneyi geçme demişti bisey olmaz ye
Mira_ll13 mervemurat16 ay evet yaa ay nasil canim cektii sıcak sıccak koriliii eşimde kiziyor ama npim insanin cani cekiyor
Mira_ll13 ElifKarata kiizz masallah 33 haftaligim 30 dan sonra canim sürekli hamburger kalo noodle cips asiri derecedee bu ürünlerden çekiyor yememeye kendjmi zorluyorum bebegime birsey olursa korkusu geliyor off midyeyede bayiliriiim
ElifKarata Mira_ll13 🤣🤣🤣🤣 ya yemedin mi bugüne kadar asıl yemezsen kötü ay ben bu senin saydiklarini hep yedim yiyiom da yani 🤣🤣 bende tam 33+0 haftamdaym
ElifKarata Mira_ll13 bisey olmaz Bi kereden ye gitsin 🤣🥰 valla karnımda acıktı evde olsa yapacaktm yok