Anneyim5818 Humeyranin aaa 😊 çagrı marketin sokağındayım ben siz nerdesiniz. Ve hangi hastaneye gidiyorsunuz onu da sorayım 😊
Humeyranin Anneyim5818 ben başıbüyük yolunda oturuyorum yakınız aslında baya. Şuan göztepe şehir hastanesine gidiyorum arada zeynep kamile. Özel hastaneye henüz gitmedim. siz?
Pinaargunes Anneyim5818 aa merhablar annem de iki alt sokaginda derenin üst sokagı evlenmeden once ordaydim bende yanii💖😂
Cucu_01 Busragul52 ben özel cihan tıp merkezinde doktorum cüneyt uzun ama doğumu böşge hastanedinde yapavak inşallah sen
Ebru3439 Bayrampaşadan 36haftalık bir kızçe de bende vardır. Bir ayağım hastahanede Gop’ta Medical parkta 👯♀️
Tugcetarar 0911 neresinde tam olarak ben cok bilmiyorum esenleri 1 senelik evliyim daha medipolun orda oturuyorum 🫶🏻
Ebru3439 Bilinmiyor-1234 ben daha 4-5aylıkken doğum paketi almıştım 30bine nstler, muayeneler,doğum vs içinde olarak bin küsür civarı bir ücreti vardı en son ama net gerçekten bilmiyorum 😞 doktorundanda hizmetlerindende memnunum şu ana kadar.
Rabiul Busra_27_34_ yaa neresindeee ben Gaziosmanpaşa ya gidiyorum doktorumun kendi yeri siz nereye gidiyorsunuz ?
Busra_27_34_ Rabiul ben Çağlayan mahallesindeyim Bende Gültepede ki avicenna cem beye gidiyorum çokta memnunum ilk kızımı da orda doğum yaptım Allah nasip ederse ikinciyi de orda dogurmayo düşünüyorum 😊
Sevdalemin Polatalemdar Kavakpınarda cihan polikliniği var.cüneyt hoca var orda.çok iyi bir adam baya bilgili.şu anlık ona gidiyorum.ama doğum için bi hastane bakıcam.araştırıyodum.sen hangi hastaneye gidiyosun
pamukannesi59 Liv3652 ayy bende Sultangazi deyim 37 haftalık kız bebiş bekliyorum 6 yaşında bir kızım daha var hangi doktora gidiyorsunuz
Liv3652 pamukannesi59 basaksehirde kliniğe gidiyorum canım ben ilk doktorum ama burda da bi kaç defa şafak tıp merkezi aysin hn gitmiştim
Melike13mart pamukannesi59 merhaba bende sultangazide oturuyorum hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz
Gamzeaydin13 anonimgelin ümraniyenin neresinden bekarken bende ümraniye tarafinda oturuyordum bikirsin belki millet bahcesi var orda