Yunel Liv3652 Yenimahalle tarafındayım bnde sağsalim bebişini kucağına alırsın inşallah canım bitmiş seninki bugün yarın hayırlısıyla doğar inşallah hangi hastaneye gidiyorsun
Liv3652 Yunel inşallah canim benim hepimiz sağlıkla kavuşalım 🥰 ben eski doktorumun kliniğine gidiyorum basaksehire burda da safak tıp merkezine gitmiştim bi kaç defa 50.yildaki sen nerede takiplisin
Melike13mart pamukannesi59 merhaba bende sultangazide oturuyorum hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz
Yunel Liv3652 ben medigold zehraya gidiyordum 2 çocuğumuda orda doğurdum ama bu sefer vajinal varisim olunca başakşehire gitmek zorunda kaldım sezeryan gibi çünkü
Mervenur_kcbs mefo ay dip dibeyiz😅😅😅 bende milli egemenliğin orda ama çalıştığı yer soğanlı meydana 5 dakka😅
Cucu_01 ikicocukannesi_ eveett baya yakınız bir gün görüşmekte nasip olur inşallah bırda hiç kimsem yok kaynanam hariç🤣
sulee05 Humeyranin Esenler’de oturuyorum bende 29 haftalık gebeyim ilk çocuğum kızım olucak inşallah✨
77Bebek35 Busra_27_34_ ataköy medicanaya gıdıyorum bıraz uzak ama doktorumdan memnunum degıstırmek ıstemedım