crazygirl Burcinkmslgl yıldırım yakın galiba bize gerçi ben daha bursaya alışamadım cogunyeri bilmiyorum da 😂 ay az kalmış senin ya ben de 22 haftam
crazygirl GlsmEker kızlar instgraminiz varsa takipleselim 😂💙 bursa da hiç arkdaşım yok belki arkdaş oluriz
meltemocak Irmakdkm ben acibademe gidiyordum canakkalede olduğum için yol uzun sürüyordu şimdi burda devam ediyorum doktora
Beriliko Seher_ yani çok çok iyi diyemem ama memnunum evime yakın fiyatlarda çok uçuk değil gidiyorım oyüzden
meltemocak Irmakdkm doktorumdan fazlasıyla memnundum canım çok ilgili güvenilir ve çok güleç yüzlü burdan yol uzak oluyordu ondan dolayı şimdi canakkalede devam ediyorum birde maddiyat olarak zorlaniyorduk
meltemocak Irmakdkm maddi durumunuz iyiyse mutlaka şahin beye gitmenizi tavsiye ederim ilk görüşte mükemmel bir doktor olduğu anlıyorsunuz birde doktor profesör
Denizkum Bende 35+2 Bülent kaygana gidiyorum doğum nasip olursa inşallah jimerde düşünüyorum Nilüfer’de oturuyorum
Janquil Seher_ güzel davranıyor yaş itibari ile tecrübeli güler yüzlü biri :) bi çok tanıdığıma da önerdim onlarda memnun kaldı :)
Sevdaliza crazygirl Osmangazi de Oturuyprum kent meydanına çok yakın Çekirge doruk hastanesine gidiyorum instagram Hesabım Gökhan.sevdaa takip edelim arkadaş olalım