crazygirl Mutluoglum ayy çok az kalmış rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin doğum hikayeni bekleriz canimmm
Mugesaglam crazygirl cok memnunum canım tüp bebek merkezi aslinda fakat tanidik hemsirem vardi onun araciligiyla doktor beyi tanidim ama mukemmel bi insan cok ilgili cok memnunum
crazygirl GlsmEker kızlar instgraminiz varsa takipleselim 😂💙 bursa da hiç arkdaşım yok belki arkdaş oluriz
Mugesaglam crazygirl resmen aynisiyim katiliyorum yeni tasindim yeni evlendim 5 aylık evliyim 5 aylik hamileyim bilmedigim bir sehir kotu gecen hamişlik🙄
meltemocak Irmakdkm ben acibademe gidiyordum canakkalede olduğum için yol uzun sürüyordu şimdi burda devam ediyorum doktora
crazygirl Bo25 muş 'ta geldim canım bursa osmangazi soganli mahlesi gittim hastanede nilüfer de medicabil hastanesine
Seher_ Beriliko bende Esentepeye gittim şuan 11 haftalıgim ama hayat Hastanesi'ne randevu aldım nasıl iyimi hastane 10 gün sonra gidicem
Beriliko Seher_ yani çok çok iyi diyemem ama memnunum evime yakın fiyatlarda çok uçuk değil gidiyorım oyüzden