Sudenaz0105 Serendipity16 bende anlamadım çocuk nerde herkes küçük bişey doğarsın sen dedi sonra 3800 geldi 😂😂😂
Serendipity16 Sudenaz0105 saklanandan korkacaksın 😂 zaten karnın yoksa çocuk zayıftır algısı saçma insanlar anlamıyor bunu herkesin karnı büyük olmaz ki
tugbadurmaz34 Serendipity16 evet beklemiyordum şahsen ama çok mutlu oldum bambaşka bir duyguymuş bazen içe doğru basar gibi dokunuyorum 1 defa yanıt verdi 😂🧿🧿
Sudenaz0105 Serendipity16 aynen öyle millet öyle diyince heralde kolay doğarım küçük bişey doğarım düşüncelerine düştüm birden😂
MorKelebek54 Serendipity16 kuzum bu herkezde darklilik gisterir herkezin vucudu cok farkli benim de ilk gebeligim ilk hareketini 16. Hadtada hissettim vucud ile alakalı bu yani aama merak etme suan hissetmiyosan bile nkrmal kabuk ediliyo 25. Haftasinda hissedenler bile var
Serendipity16 MorKelebek54 evet öyleymiş geç hissedenler de varmış insan merak ediyor işte sanki hareketlerini hissedince içim daha rahat olacak gibi 🥹
_annee Serendipity16 ben de 18-19 gibi ufak ufak seyirmeler hissettm, daha sonraları artmaya bsladı his. Artk elimi koymadan da hissediyorum baya
Serendipity16 _annee inşallah o günleri de görürüm tekmeleri falan dışarıdan belli oluyormuş çok tatlı 🥹
Zerrinatila Serendipity16 İkinci bebeğim 19 haftada hissettim 21 olduk artık daha iyi hissediyorum Doktorlar Bna hep ikinci bebegi daha çabuk hissedersin 16 haftada dedi hiç öyle olmadı
umudumhicbitmez13 tugbadurmaz34 ya bende vajinanin usdune 2.3defa atıyor sora duruyur bebekmi o😂😂😂😂?? Qorban olurum ona
Ayyseek Serendipity16 benmde ilk gebeliğin ama bn 16 hissetmiştim çok ufak 18deyim şuan daha belirgin hissediyorum ama tabiki net değil ara ara 20 den sonra daha net olur diye düşünüyorum
Serendipity16 busraaa10 kimi erken hissediyor kimi geç hissederiz yakın zamanda inşallah 💗 bende büşra bu arada 😂 sizin cinsiyet belli oldu mu
skrbsrl Serendipity16 ben 21+4de hissetmiştim sanirim ilk hareketini 😄 korkma, geç hissetmekte normal. Bende korkmuştum Bi sorun mu var diye hem Doktoruma hem ebeye gittim, ertesi gün bebek tekmeledi yeter artık beni Bi sal kadın der gibi😄
Serendipity16 skrbsrl bende öyle çıkış yapıcam yakında belki o zaman tepki gösterir ne yapalım merak ediyoruz işte 😂