Sehermahsum7321 Serendipity16 2 gebeliğim olduğuna rağmen 19.20’hafta arası hissettim :) sakin değiller merak etme ilerleyen zamanlar da çok hareketli oluyorlar :))
Yenianne7 Serendipity16 Buraya bakarsanız 12. Haftasında bile hisseden var 😅 İkinci gebeliğim olmasına rağmen 19. Haftanın sonlarında hissetmiştim ☺️
Serendipity16 Yenianne7 insanlar en ufak şeyi hareket olarak düşünüyor galiba bende bağırsak hareketidir ya deyip ihtimal vermiyorum 😂
Serendipity16 aslivrl12 aa sizin baya olmuş belki de ediyordur siz hissetmiyorsunuz dediğiniz gibi bende bariz bi hareket bekliyorum ondan anlamıyorum bence 😂
Sudenaz0105 Serendipity16 ilk gebeliğimde 27-28 haftalık hissettim canım😅 ikincisinde 16 gibi anca hissettim😃
Serendipity16 11-02- yani dimi erken hisseden olunca bende beklentiye girdim ama çok ihtimal de vermedim dediğiniz gibi sonradan çok hareket edince de şikayet ederiz 😂
Cgdmerl Serendipity16 ben de ilk hissettiğimde gaz sanmıştım bebekmiş muhtemelen siz uzaninca dinlenirken özellikle pıt pıt eden şey bebeğiniz
Humeyranin Serendipity16 ben ilk gebeliğimde çok erken haftalarda hissediyordum çok zayıftım. Şuan ikinci gebeliğim biraz göbekli hamile kaldım ve 19 haftadayım hissedemiyorum. Bence bunun kilo ile bağlantısı olabilir.
Serendipity16 Humeyranin ben çok kilolu değilim aslında 55’le hamile kaldım şu an 57 58 arasındayım aşırı da göbeğim olmadı
tugbadurmaz34 Serendipity16 evet beklemiyordum şahsen ama çok mutlu oldum bambaşka bir duyguymuş bazen içe doğru basar gibi dokunuyorum 1 defa yanıt verdi 😂🧿🧿
Sudenaz0105 Serendipity16 bende anlamadım çocuk nerde herkes küçük bişey doğarsın sen dedi sonra 3800 geldi 😂😂😂