Bsrekzts ben 6 aylıkken erken doğum yaptım bir hafta hastanede yattım sonra bana dedilerki çocuk yaşamaz doğsada hasta olur dediler karnında durdukçada seni zehirlicek dediler çünkü hiç suyu kalmamıştı kalbini durdurdular suni sancı verdiler iki tane dil altıma hap verdiler hemen onlar erir erimez sancı girdi bana gelip gidip bakıyolar açılmam 1 cm kaynana da Meryem ana otu koydurmuş suya bide çok dua falan etmişler sağolsun en son hemşire geldi bana damardan suni sancı verdi bide beni kandırıyo ağrı kesici diye bende mutlu oldum oh ağrılarım biraz geçicek diye tabi söylermi bana söylese kabul etmicem çünkü bu sefer iyice arttı ağrılarım ve bi baktım doğuruyorum hemen imdat diye bağırdım geldi herkes kendiliğinden çıktı çocuk ama benim plesentada parçalı çıkmıştı bide kürtajla temizlediler yani demek istediğim ben ölü bebekle 7 saatte doğurduysam siz daha rahat doğurursunuz ve hiç suyumda yoktu düşünün rabbim yardım etti çok şükür doktorlar bile inanmadı aferim diye diye odaya geldiler beklemediler aynı günde doğurmamı çünkü ölü doğum bebek kendini hareket ettirerek gelemez öyle bir anı şimdi tekrar istiyorum rabbim inşallah nasip eder bana ve isteyen herkese