caglads ben de 34+2yim bugün 34 de özeldeki doktorum karın çevresi çok geri artık buna gelişme geriliği diyebiliriz demişti 30 hafta ile uyumlu olduğu için. Kilosu da 1965 gr çıkmıştı. Suyu da çok fazla azalmış neredeyse 5 cmin altında dedi, yani asıl önemli olan suyun azalması senin suyun gelmiş olabilir mi dedi. Bana göre yok normal akıntı var gibi neyse 3 gün sonraya tekrar çağırdı. Daha bir sürü şey söyledi tabi plesentan küçük yaşlanma var falan. Ama ben tabi korktuğum için bi gün sonra perinatoloji doktoruna gittim. Diğer ölçülerini söylemedi ama kilosu 2100 dedi. Diğer her şeyin normal, kan akımların normal bebeğin böbrekleri de normal çalışıyor dedi. Sen farketmeden suyun gelmiş olabilir dedi. Vajinalden de baktılar suyun gelip gelmemesine ama bir şey yoktu. Bir hafta boyunca deli gibi su içmen lazım dedi bi de suyun gelip gelmediğini kontrol edicem, pamuklu ve açık renk iç çamaşırı giy dedi. Tabi bi de önlem amaçlı ciğer geliştirici oldum bugün de 2. Dozu olacağım. Havuç suyunu da artık internette falan çok gördüğümden onu da denemeye başladım(şekerim falan yok) havuç da yiyorum ekstra. Umarım bebişlerimiz sağlıkla gelir🙏