seacn zekpare Bugün başka bi doktorla daha görüştüm, sezeryan ihtimalini söyleyince perinatolojiye yönlendirdi. Önce detaylı bakalım sonra karar verelim diye, yarın detaylı kontrole giricem inşallah bi sorun çıkmaz 🙏
zekpare seacn inşallah sorun çıkmaz ve sağlıkla kavuşursun bebeğine 🤲🏻 eğer plasenta ve damarlarda da sorun varsa ve gerçekten kilo alımı durmuşsa bile sağlıklı olduğu sürece kafaya takılacak hiçbir şey yok. Sezeryan da bir doğum şekli neticede. Sorun sezeryan değil diğer doktorun net olmaması aslında 🤗
_btl5860 seacn aa ilk hamileligimde aynisini banada dediler. Mutlaka baska doktora git. Ben prof a gittigimde o doktorunu birak kiz cocuklari biraz minyon olur dedi. Bebegin kiz mi
Beyzanrrr seacn 34 haftalıgim aynı durum bende de var bugün öğrendim sevmediğim şeyleri bile yedim kilo alsin die haftaya bidaha gidicem eğer kilosu aynıysa bana da verecek yatış
_btl5860 seacn kesinlikle sezeryan olma daha cok erken haftan. Mutlaka baska doktora görün ve aslaa stres yapma ❤️
seacn _btl5860 başka doktora da gittim perinatolojiye yönlendirdi artık ordan çıkan sonuca göre bakıcam biraz daha yediklerime dikkat ederek toparlamaya çalışıcam inşallah 🙏
muhammedd seacn ilk çocuğumda da aynı durum olmuştu kan akışında sıkıntı vardı bunda henüz bilemiyoruz
_btl5860 seacn insallah korkulacak birsey olmadigini bilmeni isterim kizimada oyle dediler cunku zamaninda