Nishana Kızlar bu gün doktora gittim kayınvalidem doktora söyledi ki 25 gelsin istiyorum bebek doktor özel günmü dedi kayınvalidem de evet oğlumun doğum günü o yüzden 25 gelsin dedi neyse girdim yanına doktorun altdan baktı ve 6sm açıklık olduğunu söyledi kayınvalideme söyledi ki bu gün doğuma ala bilirim ama 25 istiyorsan eve git dinlen saklaya bilirsek 25 ne kadar saklayalım 25 son günüm yani eğer 25 ne kadar doğmazsam bavulumu dlan alb gidip doğucakmışım.sizde böyle bişey oldumu 6 sm ile eve gelmeniz
Yenianne7 Nishana 6 cm den sonra açılma hızlanıyor zaten, eve gitmek büyük cesaret olur ayın 25 inde olcak diye kendinizi zorlamayın yani bana biraz saçma geldi kusura bakmayın.
1s1e1d1a_ Nishana doktor nasıl eve gönderdi seni 6 cm açılma ile 37.haftada 2 cm açılmam var diye yatırdı beni 1 gece hastanede ne olur ne olmaz diye ilerleme olmayınca çıktım hastaneden gerçekten büyük cesaret ister 6 cm ile eve dönmek sağlıkla al kucağına insAllah 🤲
momofmychildren Nishana ben sizin yerinizde olsam hiç riske atmazdim acilmaniz bir anda artabilir o yüzden riskli
Sensizolmaz Nishana sen ciddimisin 6 cm açılma eve gelinir mi canım Zaten 9 cm doğum oluyor 6 dan sonra hızlı geçiyor
Humeyraa23 Sancısız doğum diye bişi var binde bir olan muhtemelen sizinki öyle. 6cm açıklıkla aşırı hızlı ve kolay olur eve gönderen dr da soru işareti kabul etmiş olmanda soru işareti doğur gitsin kayınçon ile aynı gün doğunca nolacakmış ?? Kendini de bebeğini de riske atmaya değer mi ?
gokcetugumm Beni doktorum 4 cmle acil yatış yaptı eşyalarımı almaya bile gidemedim kontrole gitmistim
MahurunAnnesi @Nishana kaynananıza uyup cahilce davranmayın 4 cm ile yatış yapıldı bana sancınız yoksa da sancsiz doğum yapanda var ekstra biraz açılma olsun diye serum yapabilirler bana oyle yaptilar 4 saatte doğumum oldu siz olgun davranıp çocuğunuzu tehlikeye atmadan dogum icin gerekli işlemleri yapın 5 gün bebegin beklemesi mumkun değil riske aticaksiniz yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah🌸
Syda78 Kaç haftalıksın canım benimde cuma randevum var çatı muayenesi yapacak doktor 🫠 açılman olduğunu hissedebiliyor muydun yani ağrın sızın falan oluyor muydu☺️
Aytac27-07 inşallah bende doktora gittiğimde 6-7 sm açılman var der🤲🏻Aminn,,,nolur amin deyin girls😁😁😁🌸
Melike_4949 Nishana kayinvalideniz istiyor diye beklemeniz beni çok şaşırttı 🙄 6 cm açılma 5 gün var daha o kadar beklemez ki ağrınız yok ama açılmaniz var sonuçta doğum başlayabilir her an