HilalYlmz yagmur_vera Aslında ben hep 5 istemiştim, 5 eylülde evlendim oğlum 5 ekimde doğdu kızım da 5 Mart olsun istedim ama eşim 8 Mart olsun dedi 😊
yagmur_vera HilalYlmz Hayırla gelsinler de tarihler işin espirisi ♥️Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 🥰
HilalYlmz Ebru3457 2. Sezaryenım olacak ondan canım yoksa normal tahmini doğum tarihi 10 Mart gözüküyor bakalım bu tarihi şey yaptık da küçük hanım beklerse 😊
Ebru3457 HilalYlmz anladım canım benim ilk doğumun o yüzden bilemiyorum tabi ne zaman gelir normal doğum düşünüyorum Allah nasip ederse birşey çıkmazsa
HilalYlmz MasalAlparslanMom benim oğlum 40ını beklemişti bakalım kızçem neler yapacak ama bana bu çok beklemez gibi geliyor nedense 😀
eceminannesiyim balimknmz merhabalar bende 29+ 3 haftadayim sizle hemen hemen aynıyız benimde kızım olacak 🌸☺️ nasipse
eceminannesiyim Ebru3457 merhabalar bende sizin gibi düşünüyorum sezeryan tam 38 de mi alıyor 38 bitince mi alıyor 2. Sezeryanim olacak inşaallah yılbaşından sonrası 30 hafta oluyorum 8 de 2 ay Şubat sonu oluyor
Ebru3457 eceminannesiyim bende önünüzdeki cuma 30 haftalık oluyorum tam ama benim ilk gebeliğim demek istediğinizi tam anlayamadım