Ya geldim geldim kızlar olabildiğince pozitif bir dogum hikayesi yazabilmek için bekliyorum unutmayı bazı detayları 😂 gerçekten çok ama çok zordu. Son dk sezaryene döndük. Ben de bebeğin de iyiyiz,sizler nasılsınız?
    Krm oyy kıyamam çok geçmiş olsun siz sağlıksınız ya sonuca bak.hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıklı uzun ömrü olsun. Ben iyiyim baya iyi geçti kendimi çok iyi motive etmişim girmeden ağlamadım bile 😂 sadece ameliyat sırası tansiyonum düştü birde çıkarken nabzım düştü onun dışında gerçekten pozitif bir hikaye oldu benimki 🤗
      Kızlar benim de sütüm gelmiyor 😔sizlerde ne var mama veriyorz mecbur
        Krm sende mi doğum yaptın 😨 neden sezeryan oldu. Kendi sancın mı geldi
        • Krm bunu yanıtladı.
        • Krm bunu beğendi.
          Deletedmom00012 suyum geldi canım öyle gittik hastaneye. 32. Haftadan beri kanalda olan bebek bir türlü inmek bilmedi aşağıya. 10-14 saat kadar sanci çektim ama açılma ilerlemiyordu. Bı noktada takılınca sorun oldu diye düşündük sanırım kordondanmis. Aşağı inemeyince mecbur sezaryene döndü.
            Mavi20 Bende sizdenim 18/12/2018 37+3 ile çok şükür minik kızıma kavuştum. Erken Doğum olacak derken 37+3 e kadar gelen ve preeklempsi tanısıyla normal Doğum için sancı başlanıp sezeryana dönen doğumumla...
              Krm 29. Haftada kanala inen minik kızım serumlarla Protestanla 37+3 e kadar dayandı ama bu seferde protein kaçağı şikayetim oluştu ve acil preeklempsi den Doğum için yatışım yapıldı suni sancıyla 6-7cm e kadar açılmam oldu ama bebeğin başı aşağı inmeyince kordon olabilir denilip sezeryana alındım.
              • Krm bunu yanıtladı.
              • Krm bunu beğendi.
                Filizsmh hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza almışsınız yavrunuzu darısı başıma inşallah 🙏 Preeklempsi tanısıyla demişsiniz de acaba ne oldu tansiyon sebebiyle mi Doğuma alındınız yoksa başka sebeple mi ? Benimde protein kaçağı çıktı moroalimi bozmamaya çalışıyorum ama bu gün tekrar bakılacak ne olduğu belli olacak 😔
                  Filizsmh şükürler olsun bu gümleri gördük çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla yaşasınlar. Benim sütüm yetmiyor daha tam gelmedi bugün mama verdim artık siz ne durumdasınız 🥺
                    Filizsmh aaa sonu aynı gibi hikayemizin. Sana ve bebeğine sağlıklı günler olsun inşallah bağışlasın sizi birbirinize.
                    Elcindyn inşallah ciddi bir şey değildi r şimdiden geçmiş olsun Allah kavuştursun yavruna.
                      Mavi20 gözün aydın canım çok çok sevindim adına Allah bağışlasın
                      Gkgk canım ben 12 saat sancı çekince çok şükür geldi biraz ama.yara bere içindeyim perişan oldu goguslerim ağlaya ağlaya emziriyorum tek tesellim bu acılara rağmen süt gelmiş olması buna da şükür katlanicaz. Canım vazgeçme emzirmekten elbet gelecek vücudumuz bunu yapmaya programlanmış ne olursa olsun her mamadan önce aglasa da istemese de bir kaç dakika dene bir de inan geleceğine. Gergin stresli başlama etkiliyor o da. Yalnız odada emzir herkes olmasin yanında biraz psikolojik bir süreç. Hayal kurarak gevşeyerek aglamasini stres yapma onun iletişim şekli bu aglamasindan sesinden haz almaya çalış. Kolaylıklar diliyorum. ASM lerden gittiğin hastaneden yardım almaktan cekinme. Dua ediyorum senin için kuzum.
                      18 aralik gece 10: 40 kizlar sutum gelmedi ne yapacagim
                        Krm şükür ki şimdilik bir sorun yok takipteyiz 🙏 inşallah sağ Salim kavuşurum kızıma ☺️
                        Mutluluk71 benimde sütüm gelmedi taşlaştı artık göğsüm şimdi doktorumla görüştüm pompa ile sağ yada gel sağalım şakın emzirmeyi bırakma dedi şimdi deneyeceğim
                        Elcindyn Protein kaçağı ve aşırı ödemden dolayı haftası da artık küçük değil riske girmeyelim alalım dedi doktorumuz. Darısı başınıza inşallah