Zeybal34 eacr6066 SERAP SİMAVLI😊 Ya da hale kayıran Benim kardeşimi hale hanım getirtti. Benim çocuklarımı da Allah nasip ederse serap hocam getirttirecek.😊 İkiside çok iyi.
ozgekader Hale hanımı çok öneriyorlardı ama yarın öbür gün doğumunuzda bir hata yaptığı zaman kabul etmiyo bir açıklamada yapmıyo bilginiz olsun ailemden bir kişi sayesinde ölümden döndü neden bu hale geldiği sorulduğundada hiç bir açıklama yapmadı kendisi
ozgekader eacr6066 Pendik medipol hastaneside çok güzel bir hastene tavsiyem olsun kendim de oraya gidiyorum ilk yüzyıla gittim ama çevrem hiç memnun değil fiyat olaraktan diğer hastanelere göre gereksiz para alıyolar insanlardan benden bi kan tahlili için 7.500 tl istedikleri zamanı biliyorum ama tabiki tercih sizin ben sadece tavsiye öneri amaçlı söylemek istedim 🌸🩷🪽
Zeybal34 eacr6066 1000 tl ama bana hep ön görüşme açılıyor para vermiyorum. 3 aydır 2 kere ödeme yaptım sadece. Cuma günü gittiğimde mesela para iadesi yapıldı. Almıyorlar öyle pekte bişi. Anlaşırsanız yardımcı olabilirler.
eacr6066 ozgekader arkadaşım doğum yaptı sancısı geldi gitti akşam 4 de doktor mesaim bitti dedi çıktı gitti o yüzden gitmek istemedim
ikicocukannesi_ eacr6066 Hale Kayıran 4 sene önce oğlumun doğumunu gerçekleştirmişti okadar nazik naif ve güler yuzluki onu dinlerken insan rahatlıyor resmen
Serendipity16 eacr6066 ben arada Esra Günay’a gidiyorum genel olarak iyi bi doktor ama sormadan pek açıklama yapmıyor hastane bana fazla pahalı geliyor o yüzden medipole gidiyorum