Dilekylmaz sizi çok iyi anliyrm bn suanki gebeligimi öğrendiğimde hiç sevinememstm ya dış gebelikse diye keseyi görene kdr. bunları hissetmeniz çok normal ama kismetiniz sizi de bulucak akışına bırakın her ay acaba mi diye koca 7 yılı devirdim olacağı varsa olur demeye çalışın ve başka şeylere odaklanın bir süre siz ne zamn kndinizi serbest bırakırsanız o zaman oluyor inanın buna
Yarım rahim / pcos
merii10 inşallah öyle olur size de güzel doğum diliyorum 🤲🏻🌸
Dilekylmaz amin tesekkr ederm güzel haberlerinizi bekliyrm🙋
Dilekylmaz bende iki yil bekledim cok kilolu degilim ama gobek ve bel çevresi yagliysa pcosu tetikliyor dedi doktor o yüzden aralikli oruc gunde yedi bin adimla 7 kilo verdim o ay gebe kalmadim ertesi ay kaldım ama daha kalp atisini duymadik inşallah duyarız bekliyoruz kimyasal gebelik icin genetik tip bolumune gidip DNA lariniza baktirin eşinizle birlikte bide pihtilasmaya
Asafm öyle yapacağım sizin ilk hamilelik mi
Dilekylmaz evet ilk inşallah ben Saraçoğlunun soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi caylarini da içtim sürekli hamile kaldigim da da yumurtlama olana kadar icmistim yumurtlama geç olmasina rağmen oldu hamilelik
Asafm sağlıkla gelsin inşallah canım kaç haftalık
Dilekylmaz galiba beş bitti alti oldu bende tam bilmiyorum bu hafta soracağım doktora
Asafm herşey yolunda gitsin inşallah canım kaç yıldır istiyordunuz kaç yaşındasın
Dilekylmaz iki yıldır istiyorduk fakat pcos da var bende o yüzden olmuyordu 26 yasindayim
Asafm aynı durumdayız ben de 28 yaşındayım naptın kontrole gittin mi
Dilekylmaz Merhaba Dilek , bende yarım rahim tek tüplüyüm 2 kimyasal gebelik geçirdim .Bir süre bekleyip yine olmazsa yaza doğru tüp bebek tedavisi düşünüyoruz inşallah Rabbim isteyen herkese doğal yoldan gebelik nasip eder geç olsun güç olmasın 🤲🏻💐
Ummhny merhaba bende aşılama düşünüyorum şubatta. bana organ eksikliğin yok dediler yani iki tüp iki yumurtalıkta var senin bir tüpün yok mu yani
Dilekylmaz Var ama işlevsiz mis doğuştan
- Düzenlendi
Ummhny hım anladım aşılama düşünmüyor musun herhangi bi takviye alıyo musun peki
Dilekylmaz aşılama ile uğraşmak istemiyorum olumsuz olursa diye garanti tüp bebek tedavisi düşünüyorum vakit kaybetmek te istemiyorum yaş 30
Aramızda aşılama yada yumurta büyütücü ilaçlarla hamile kalan var mı
Asafm canım nasilsinnn nasil gidiyor durumlarin kac hafta oldun insallah iyisindir
kizlarrr ben tam bir hafta önce bebeğime kavuştum şükürler olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsn hepinz dualarmdasinz
Siyahkelebek422 sağol canim benim şükürler olsun iyyim suan 13.haftadayiz Rabbim tamamina ermesini nasip eder inşallah korkuyorum