Serenbzkrt baab1 baab1 benim de 17. Haftada belli olmuştu kız demişti doktor değişmedi. Ama net bir şekilde kız dedi ihtimal üzerine konuşmamıştı.
baab1 Mrvslcht rahatsızım dun gece acile gittik doktor cok samimiydi eşim rica edınce baktı ama bacak arası vs gostermedı acaba kemık yapısına goremı veya o baska sekılde mi gordü bilemiyorum😅 haftaya kendı doktoruma gidicem daha netleşir gibi
baab1 teacher-mom21 14. haftada erkek gibi dendi🫣 hıc kız beklemiyorduk şaşırdım açıkçası. Bacak arası vs gostermeyıncede olabılırmı bir ihtimal dedim🌸 ama detaylıya kadar emın olamıcam gibi😅
Yaren1907 baab1 bana da 12. Hafta da erkek denildi yarın randevum var 17. Hafta oldum ama cok heycanlıyım cunku net demedi erkek gibi de değiş gibi de dedi🥰
baab1 Smyklkc cok net göstermedi bebek bacak arasını hafif bir cıkıntı gordu ama kızlardada bazen böyle hafifi cıkıntı oluyor oyuzdn %51 erkek diyim dedi bişe soylemek icin 🤷🏻♀️
Esinbora Bana kız diyor başkası diyor erkek bende bilmiyorum daha alışveriş yapmadim son dakika supriz yapmasın diye 17 haftalık hamileyim çok şükür benim bebek hiç kusturmadi igrendirmedi 17 haftalık ve 1.950 gram tam olarak 😂😂
baab1 Esinbora Benım ikinci gebeliğim 4yasında bir oğlum var. Onda cook rahat bir gebelık süreci geçirdim. Bu benı mahvettı bulantı kusma olmadı cok sukur ama agrım cok oldu halsızlık oldu yerımden kalkamıyodum. Daha yenı yeni kendıme geldm🫣 bende 17+3üm
Zeynooooooo Esinbora masallah ama brn tam anlayamadim 17 haftalik bebek 1kilo 950 qrammi????? Cok deyilmi???
Esinbora baab1 baab1 ay valla bende ne bulantı ne kusma birtek cigerden tiskindim balığın kokusundan tiskindim ama çok şükür sağlikliyiz teyzelerim♥️
baab1 Serenbzkrt bana acildekı kadın doğumcu soyledı bak net degılım ama ben kolayda yanılmam %70-80 kız dedi oan cok şaşırdık 🫣
baab1 Yaren1907 evet banada net bişe demedi %51 oranla dedı ama %51 oran cıddıye alınacak bir oranda degil 😅 17de kız dedı acil dekı kadın dogum doktoru haftaya kendı doktoruma gidicem netlesırse netlesır yoksa detaylıyı beklıyıcem🤷🏻♀️🌸
Yaren1907 baab1 benimde inşallah yarın netleşir 17. Hafta az bir hafta değil ama bilmiyorum işte🥰🌸 sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil aslında🥰
Esinbora baab1 bana da karnım baya büyüdü kız dediler kalcam cikmamis diye erkek dediler bizde bekliyoruz annemlerin oraya gittiğimde tekrar kadın doğuma gideceğim belki o cinsiyetini söyler
baab1 Yaren1907 Evet enn önemlisi sağlık 🌸 sizde ögrenırsiniz gibime geliyor 14. Hafta ve 17. Haftada gıttım bebek baya büyümüş gerçekten cinsiyeti anlamak ıcın yeterlı bi hafta gibi🫣
baab1 Esinbora İlk gebeligimde 30. Haftayı geçince karnım cıktı denebilir ama bu cok erken büyüdü. Bakalım cinsiyete etkisi varmı🫣
Asya-01 Zeynooooooo 24. Haftamda hatta bebeğimin gelişimi 2 hafta önde olmasına rağmen 830 gram bence yanlışınız var. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🩵