busbus14 Bende merak ediyorum açıkcası😀Ben normalde üniversite hastanesine gidiyorum doktorum orda gebe polikliniği var oraya gidiyorum bir müddet sonra ücretliymiş sanırım doğum bile.kadın doğum hastanesine gitmeyi düşünüyorum
Melikeates busbus14 bende kadın doğum hastanesine gitmeye düşündüm ama çok kalabalık ve ilgi çok kötü o yüzden son zamanlarda özel bi doltor arayışındayım
betull55 Melikeates Medicana Bülent beye gidiyorum gayet iyi gidiyor şuan ilk gebeligimde de medicalpark Zeynep Banu ya gitmiştim o da çok iyi bir süreç yaşattı bana
Tubayo Melikeates Kadir Şahin var bizim buradan sizin oraya geldi bir gidin bir daha başka doktora gitmezsiniz
Blok Melikeates Liv hospital gamze keleş bayılıyorum ona kibar işine hakim her konuda anneyi rahatlatmayı başaran bi kadın ve çok şeker tavsiye ederim canım doktorum iyiki karşılaşmısız diyorum onunla
busbus14 Melikeates ben bi kere gittim devlete dediğin gibi doktorlar çok ilgisiz beğenmedim kendi doktorumdan devam ediyorum artık
Tubayo petunya55 psikolojik olarak da insani olarak da çok stresli olmama rağmen beni çok rahatlatmıştı. Doğuma girerken güle oynaya girmiştim
petunya55 Tubayo atasam tıp merkezi ya acaba herhangibir risk tasır mı diye korkuyorum hastaneden Memnın kalmanıza çok sevindim🤗 sizde mi atasam da doğum yaptıgınız atakum şubede yani
Ozlem555 petunya55 hiç bir zaman hiç bir tıp merkezinde dogum yapmanızı önermem. Sonuçta komplikasyon gelişse yapacak hiç bişeyleri yok sevk etmekten başka oda tam bir zaman kaybı.
Zynpkcn petunya55 atasam.genclik parkin orda degilmiydi benim kuzenimde orada doğum yapti ama doktor bilmiyrm
Tubayo petunya55 Kadir beyde devlette takiplıydım istıfa edip özele geçti. Muştaydı o zamanlar ve o özel hastane o kadar berbatti ki yine de Kadir beye güvendiğim için orada yaptım doğumu. İyi ki öyle yapmışım
petunya55 Ozlem555 doktordan çok memnunum ama cerrahi tıp merkezi dediler yani bende kararsız kaldım ama doktordan vazgeçemiyorum da