bebeksu0 Dilan1212 eğer bi enfeksiyon varsa erken doğumu tetikliyormuş doktorum dedi o yüzden ihmale gelmiyor
Dilan1212 Pamuk Yani kendi doktorum crambery verdi onu kullanıyorum ama acil birsey yapmadı parol yazdı sadece yani nasıl erken doğum şuan daha çok küçük bebeğim 24 haftalık korkuyorum 😔
Pamuk Dilan1212 Ben doğum sancısı gibi sancı çektim o enfeksiyondan.Antibiyotik iğne ve hep kullandım.Doktor amniyon sıvısına gecerse erken doğumu tetikler dedi.
Dilan1212 Pamuk Az önce sağlık ocağına gittim iltihap kurutucu yazdı aksef acaba bu ilaç hakkında bilginiz var mı?
Pamuk Dilan1212 Süper şuan aksef kullanıyorum gebelikte muhteşem bir antibiyotik.Agrilarin geçecek 1 2 güne.
Esra1965 İdrar yolunda kaşıntım vardı benim de doktorum travazol yazdı 3 ay kullanılmaz diyor ama aldırma sadece dış kıısma sürersen sıkıntı olmaz dedi 3 gün sabah akşam kullan dedi. Hemen kaşıntıyı da kesiyor bilgin olsun belki işine yarar arkadaşım. Çok geçmiş olsun
Pamuk Dilan1212 Ben 12. Haftadan beri sürekli kullanıyorum antibiyotik.27. Haftadayim bisey olmadi.Zarari olsa doktor vermez zaten.
Hayalgokce Dilan1212 bol su icin günde 4 litreye yakin nasil fark edicek goreceksnz benim babannm yıllarca cekti bu enfeksiyon yüzünden her gittiği doktor su icmen lazim dedi antbytk geçiriyor ama tekrar ediyor suyu ihmal etmeyin