• SağlıkGebelik
  • Kızlar acil idrar yolu enfeksiyonum var Ağrı’dan ölüyorum😭

Dilan1212 Benimde var ama benim ağrım olmuyor çok fazla değil enf. Ben günlük 3 lt su içmeye dikkat ediyorum ama fayda etmiyor

Bende başlarda çok çektim çok yüksek enfeksiyonlarım oluyordu mahvetmişti beni antibiyotikle geçiyor o kadar yüksek olunca ama ben ondan sonra eczacı bana sistisit diye bir doğal ilaç önerdi hem geçiriyor hem olmasını engelliyor dedi onu kullandıktan sonra bir daha olmadım çok şükür

Dilan1212 yoo değil. Kulodunuzu güzelce ısıtın öyle giyin. Ütü de olabilir tabi.

Dilan1212 evet bende de kasık ağrısı vardı bide vajinamda batma hissediyordum yürürken aynı zamanda yeşil akıntı

Pamuk
      Crambery kullanıyorum vitamin enfeksiyon için başka birsey yazmadı doktor

bebeksu0
        Peki bu bebeğe zarar veriyorsun mu bende akıntı yanma batma yokta sağ belimden agrı vuruyor

Tatar59
          Ha iç çamaşırı pardon bende sırtıma tutayım diye anladım kusura bakmayın

Dilan1212 bel ve bacak ağrımdan duramıyordum doktor idrar testi istedi enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik verdi kullandım geçti ağrılar

Dilan1212 eğer bi enfeksiyon varsa erken doğumu tetikliyormuş doktorum dedi o yüzden ihmale gelmiyor

Dilan1212 Ağrı ve enfeksiyona ilac vermemesi ilginç.Erken doğum riski yüksek oluyor.

Pamuk
              Yani kendi doktorum crambery verdi onu kullanıyorum ama acil birsey yapmadı parol yazdı sadece yani nasıl erken doğum şuan daha çok küçük bebeğim 24 haftalık korkuyorum 😔

Dilan1212 Ben doğum sancısı gibi sancı çektim o enfeksiyondan.Antibiyotik iğne ve hep kullandım.Doktor amniyon sıvısına gecerse erken doğumu tetikler dedi.

Pamuk
                  Az önce sağlık ocağına gittim iltihap kurutucu yazdı aksef acaba bu ilaç hakkında bilginiz var mı?