Elfsrkn emirasafMom canım doktor kontrolum haftaya doktor soyliyecek hangisine gideceğimi öğrenince sana yazarım. Araştırmaya gidiyorum şuan kaynım orda dr. Onun görüşü ne olursa yazarım mutlaka
Elifim1406 Atakan bey de yaptırdım memnun kalmadım maalesef yukarıda bi arkadaşın söylediği gibi adamın ağzından laf alamıyorsun sorduğun soruya bile kısa cevaplar verip gecistirdi ben 830 TL ye yaptırmıştım
Csmnvr emirasafMom Erzurum’da değilde elazığda gittim 22 olmadan gelin diyorlar bebeğin beyindeki kemikleri sertleştiği için bakılamıyormuş öyle demişlerdi
Deletedmom_78 emirasafMom 15 dkka sürdü çok ilgili herşeyi söylüyo ama randevusuz asla kabul etmiyolar
Deletedmom_78 emirasafMom ben once oraya randevu aldım sonra kadın doğuma gösterdim. Yani e nabızdan perinatolojiye randevu alın doktor szie söylüyo bi sıkıntı var mı yok mu diye dilerseniz ordaki kadın doğuma da gösterirsiniz o size kalmış💕 ben kadın doğum da gösterdim
Edanur95 Erzurum’da 20. Haftada Metin İlgeç’e gittim iki hafta oldu gideli 1.800 tl detaylı bakıp ilgileniyor düşünebilirsiniz