emirasafMom 21 inde mi yapılıyor dhaa erken veya geç gidilse bişe olurmu acaba bide fiyatını bilen varmı hangi doktora yaptırdınız?
Tubayo emirasafMom araştırmada Atakan bey var ona yaptırdım 20. Haftaydı sanırım gittiğimde. 350 lira ödemiştim
Dryfrmzz25 emirasafMom 20+24 arası gidiliyormuş sanırım bende çok kararsızım şehir hastanesinde de özgür bey bakıyor detaylı diye duydum ama bilginiz varmı
Csmnvr emirasafMom Erzurum’da değilde elazığda gittim 22 olmadan gelin diyorlar bebeğin beyindeki kemikleri sertleştiği için bakılamıyormuş öyle demişlerdi
Tubayo emirasafMom Atakan beye doktorum yönlendirmişti. Günaydın dedik ona bile cevap vermedi 10-15 dk inceledi raporunu yazdım doktorun bakar dedi gönderdi bizi :)
Esra_ayce Haftada yaptırdım bende. Atakan hoca çok doluydu muayene olamadım bende İhsan Doru hocaya gittim 1500 tlydi. Güzel ilgilendi şüphelendiği bişe oldu idrara sıkışık tekrar bakmak için yarım saat mola verdi sonra tekrar baktı.
emirasafMom Dryfrmzz25 beni buhara dan Hümeyra hanım burda yapılmıyor araştırmada 2 de önerdi artık birini gidicem canım
Dryfrmzz25 emirasafMom anladım canım muhtemelen bende üniversite ye giderim doktor biraz sert herhalde ama neyse düzgün baksın konuşmasın napalım daha☺️
Dryfrmzz25 emirasafMom amin inşallah 🤲❤️evet 12+5 de belli olmuştu değişmedi oğlumuz olacak inşallah 🥰sizin belli mi? Hissetmeye başladınız mı benim ilk gebelik henüz net olarak hiç hissetmedim
emirasafMom Dryfrmzz25 ilkler geç hissediliyor benim bu 3 üncü olacak tabi bi meleğimi saymazsak hafiften oluyor çok nadir ☺️
Dryfrmzz25 emirasafMom Allah bağışlasın inşallah benimde iki meleğim var bu 3.gebeliğim inşallah sağ salim kucağımıza alırız