Elfanne kahvesever__ gece uyuyamamak uyusam bile saatte bir kalkıp çişe gitmek biseyler yemek gün boyu uyumak istemek hep halsiz olmak sizdede öyle mi
Aypare kahvesever__ çok şükür gitmesi gerektigi gibi gidiyor 🤣🤣 imtihanlar içinde güzellikler içinde.. Rabbime şükür her zaman 🤲🏻💕
aslivrl12 kahvesever__ geceleri çok acıkıyorum ister istemez sonra da uyuyamıyorum 😩 ve 22 haftalık gebeyim bebişim hala hareket etmiyor 🫠
FatmaE AlnSura aynıyııız ama benim ilk hamileliğim 🥹 göğüs kafesimde bugün çok baskı oldu sizde de oluyor mu birde bacak ağrısı
Begovicka Esim ucusa gitti, bu gece uyku yok 😂 ailesiyle sknti var (Allahin emri cunku bu 😂😂😂), sinirlerim bozuk. 🥶 senin nasil gidiyorrr
kahvesever__ Begovicka eşlerin ailesi hep sıkıntı zaten ya bende iyim çocukları yatırmaya çalışıyorum ☺️
Begovicka kahvesever__ oyle oyle, kac cocuk var acaba ve bu saate kadar uyuyamayabiliyorlar mi😂 su an hamileyim de azcik gozum korktu 😂😂😂
hanifeq Elfanne valla benimde uykum kalitem yavaş yavaş bozuluyor daha 3 aylığım sağa sola dönmekte zorlanmaya başladım bide evhamlı olunca ☺️😂
Elfanne kahvesever__ ayy o günleri iple çekiyorum Bi kızım var Bi kızım daha olacak 33 haftalik hamileyim