Elfanne anneveikibebekli gece uyuyamamak uyusam bile saatte bir kalkıp çişe gitmek biseyler yemek gün boyu uyumak istemek hep halsiz olmak sizdede öyle mi
Aypare anneveikibebekli çok şükür gitmesi gerektigi gibi gidiyor 🤣🤣 imtihanlar içinde güzellikler içinde.. Rabbime şükür her zaman 🤲🏻💕
aslivrl12 anneveikibebekli geceleri çok acıkıyorum ister istemez sonra da uyuyamıyorum 😩 ve 22 haftalık gebeyim bebişim hala hareket etmiyor 🫠
FatmaE AlnSura aynıyııız ama benim ilk hamileliğim 🥹 göğüs kafesimde bugün çok baskı oldu sizde de oluyor mu birde bacak ağrısı
Begovicka Esim ucusa gitti, bu gece uyku yok 😂 ailesiyle sknti var (Allahin emri cunku bu 😂😂😂), sinirlerim bozuk. 🥶 senin nasil gidiyorrr
anneveikibebekli Begovicka eşlerin ailesi hep sıkıntı zaten ya bende iyim çocukları yatırmaya çalışıyorum ☺️
Begovicka anneveikibebekli oyle oyle, kac cocuk var acaba ve bu saate kadar uyuyamayabiliyorlar mi😂 su an hamileyim de azcik gozum korktu 😂😂😂
hanifeq Elfanne valla benimde uykum kalitem yavaş yavaş bozuluyor daha 3 aylığım sağa sola dönmekte zorlanmaya başladım bide evhamlı olunca ☺️😂
Elfanne anneveikibebekli ayy o günleri iple çekiyorum Bi kızım var Bi kızım daha olacak 33 haftalik hamileyim