bebisliozlem bebisliozlem an itibariyle 1 kilo da verdim 🤣 benim 5 ay boyunca böyle malesef bir 69 oluyorum bir 67 değişiyor 🫢
Twinsgirl Eminesahin1 27. haftadayız 8 kg aldım ben de. Fakat yüksek kiloyla başlamıştım o yüzden yediğime içtiğime dikkat ediyorum, bebeklere kilo aldıracak şeyler yemeye çalışıyorum.
Eminesahin1 Bademkaju beslenmeniz nasıl yani ben kusuyorum o yüzden alamıyorum fazla bişey yiyemediğim içinde sağlıklı beslenemiyorum
Bademkaju Eminesahin1 abartmadan kahvaltımı yapıyorum akşam yemeğimi meyvemi yiyorum. Hamileyim diye fazla fazla yemek gereksiz, bulantıdan dolayı yiyemiyorsanız ceviz badem muz kaşar gibi fayadalı şeyler yemeye çalışın
Zulalg Eminesahin1 ilk pek almadı. Seyrinde ilerledi sonra yavaşladı. Geçen hafta 2700 dü 36. Haftasında. Pazartesi ani bir şekilde 3200 olmuş. Cumartesi ye kadar 3500 ü bulur sanırım. Baya olmuş bu çocuk dedi doktor
Sevvl Eminesahin1 ben 35 haftada doğum yaptım tam 20 kilo aldım 53 le kaldım 73 ile doğuma girdim kızlarım suan 9 aylık 57 kiloyum inanın dert edilecek şeyler değil🫶
Eminesahin1 Sevvl kiloyu hiç dert etmiyorum aslında ben şuan yiyemediğim için dert ediyorum kusuyorum diye hiç doğru düzgün beslenemiyorum kilo da alamıyorum ileride inşallah değişir 🥰