3 çizgi var doktor kız dedi ama aynı böyle 3 çizginin net olduğu başka birine kesin erkek demiş kafam karıştı sizce kız mı erkek mi

Bence en net detayli 15 de kesin kiz denilde 16 dada erkek hala bilmiyorum

Bbuse12 kız erkek bana farketmez ama kesin kız dedi doktor 3 çizgi var dedi alışveriş yaptık tabi dolabını doldurduk sonra burda biri benim ultrasonun neredeyse aynısını atmış cinsiyeti ne dedim kesin erkek demişler ona ve 3 çizgi o kadar net ki nasıl erkek demişler bana kesin kız dediler

turkan403 sağda olunca erkek diyolardı ama tersi mi oluyodu yoksa 😅 sağlıkla gelsin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin cinsiyetin hiç önemi yok ama kafam karışıyo bide her şeyini pembe aldık 😅

Vuralelif ben öyle biliyorum yanılma da oluyo tabi iknci kızım da soldaydi erkek dedi başta snra baktm kız dediler🤣bende almştm duruyo öyle 3e nasip olursa inşallah hastane cantana beyaz ağırlıklı koy derim supriz yapabilir belki🤭🙈

cutecik 17.haftadayız ilk çocuk olduğu için heyecanlandık vallaha odasına kadar aldık 😂

Vuralelif ooo çok erkencisin ya😀 umarım değişmez cnm ben ilk hamileliğimde 12. haftada oğlumu direk gördüm doktor daha söylemeden yani %100 erkeğim ben ddi 😁 şimdi ikinci yolda doktorum zaten 24. haftadan snra alışveriş nolur ddi zaten almam demiştim almak istesemde alamadm 23. haftada kız olduğu netleşti kendi doktorum hep kız ddi ama meraktan başka doktorada gittik erkek duyuncada acaba mı olduk inam şuan 29. haftadaym kontrole gittim kız dimi ddm yok artık diye dalga geçti bnmle😁 şimdi aldıklarımın etiketlerini söktüm değişim fişlerine kadar hep tuttum acaba mı diye

Sibel0330 doktorum da kız dedi her şeyini pembe aldık ama burdan biri ultrason kağıdı atmış hatta ben benimkini paylaştı sandım resmen aynısıydı bebeğin şekli 3 çizgisi falan sordum size ne dediler diye %100 erkek demişler başka fotoğraflarda attı aynı şekilde hep bacak arası 3 çizgisi var o yüzden kafam karıştı

benmde 3 cizgi var doktor erkek dedi baska doktor kız dedi 😂 allahım ne yapcaz şaş allahtan ikiz ve birisi erkek smdilik erkek seyleri alıyorum 🥰

cutecik
                    Benim 13.haftada kıza benzettim dedi ultrasonda bu fotoğrafı verdi 16 da gittim kesin kız dedi 3 çizgi var bacak arasını da gösterdi erkeğe dönmez demi dedim şuana kadar hiç yanılmadım dedi gittik aldık her şeyini heycanla sonra burdan biri 3 çizgili ultrason kağıdıyla bizimki kesin erkek dedi içime de bi şüphe düştü her şeyin etiketini fişini attım kesin dedi diye 😂😂😂

Srcpaa bacak arasında 3 tane beyaz cizgi oluyor bak benm attgıma gorersin

Srcpaa bacak arasında 3 çizgi olunca ya da yandan gözüken 3 çizgi olunca kız oluyomuş doktorum dedi