Faide2147 Fantastik_leydiyyy benim de 3 yaşında prensesim var 3 ay sonra da oğlumu kucağıma alacağım inşallah 😘🥰
Mmeelliikkee Dmrhzn 2 ekim benim de çiçeğim 🌺 gönlünüze göre sağlıkla gelsin inşallah ♥️ Hayırlı olsun ..
Mmeelliikkee Elifecemom inşallah 🤲 aynılarmış ya :)) sizin kızınız nasıl bebişlere 🌺 benim ablamın ikinci oldu ondan çok aşina oldu ama bilemiyorum kıskanması normal olurda umarım huyu değişmez bezi bırakmak istiyorum bu ay bebiş gelmeden alışsa iyi olur ..
Elifecemom Mmeelliikkee kızım herkese karşı çok nazik paylaşımcı ama tek sıkıntımız bana çok düşkün yanıma kim yaklaşırsa uzaklaştırmak istiyor sadece beni paylaşamiyor bana sarıl diye geliyor, bu konuda düşündürüyor bebeği kıskanır gibi ilk zamanlarda 🙈
2prensesannesiiii Fantastik_leydiyyy benim bi kızım var ya 2. Erkek olacak ya da bi bacısı olacak kızımın cinsiyet belli değil 7+5 iz bu fotoyu ne yazdınız da buldunuz ilki kız olanını arıyorum da 🥰
2prensesannesiiii Fantastik_leydiyyy yaaa anladım teşekkür ederim bu fotide ilk bebe erkek ama benim kız uymadı görsel bize🥰🙈