Esra_Omer_21 Fantastik_leydiyyy ben 😀😀benimde oğlan üç yaşına giricek ocakda ikinci oğlumuzu bekliyoruz
2prns_1prnssannesi Fantastik_leydiyyy biz 5 kişi olucaz inşallah Allah ın izni ile ❤️ 2011💙 2004🩷 2024💙 10 yıl sonra gelen sürprizim ❤️
Mavidunyamm Fantastik_leydiyyy 14 aylık oğlum var ve dogumuma 1 ay kaldı 😍🤣 Hunimi getirin lutfeeeeen 🤭🤣
Boncugum_2024 Fantastik_leydiyyy 2 yaşında oğlum var ve mayista bir bebeğim daha olucak ama cinsiyeti daha öğrene medik ve sabirsizlik la o günün gelip sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum eşimde bende çok heyecanlıyiz
Aypare Fantastik_leydiyyy bizde mart sonu nisan başı gibi 3 kişi olucaz insaAllah öyle de kalmayı düşünüyoruz 🤣🤣😍
_almirasmom Fantastik_leydiyyy 03.03.2023 de prenses down sindrellam dogdu 🩷 sımdı bırde 6+6 yız bakalım 2024 bebegı buda 🥹❤️
BhrRzgr_06 Fantastik_leydiyyy 6 yaşında bir oğlum var nasip olursa Mayıs ayında 2.ogluşum gelicek🥰 Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲💐
KFeyza_ Fantastik_leydiyyy 2020 doğumlu bir oğlum var henüz çok yeniyiz temmuz sonu ağustos başı bakalım hangi miniğim geliyor
Dmrhzn Mmeelliikkee ayyy benimde kızım 8 Ekim 2021 yılı doğumlu şuan 15 haftalık hamileyim inşallah benimde oglandir cinsiyetini bilmiyorum henüz Haziran’da doğacak hayırlısı ile
Mmeelliikkee Dmrhzn 2 ekim benim de çiçeğim 🌺 gönlünüze göre sağlıkla gelsin inşallah ♥️ Hayırlı olsun ..