Kitapkolik660_ Bebekannesiii_ ben içmedim doktor tavsiye edilmiyor demişti şimdi 39.haftadayim şalgam bile içtim
Bebekannesiii_ Kitapkolik660_ doktorum bana içebilirsin demişti içiyorum şalgam da güzeldir afiyet olsun 😂
Kitapkolik660_ Bebekannesiii_ her insan aynı değil her doktorun bilgisi tecrübesi de aynı değil kendi doktoruna danışarak içsin ne olur ne olmaz riske atmasın
Evinuuu Sağolun kızlar bende bir büyük kupa nane limon tükettim dün inşallah bisey olmaz o zaman ara vereyim bı sure bitki caylarina .mide bulantimla yola devam 🙂😠
Mommys20 Evinuuu bence böyle şeyleri doktorunuza sormalısınız hamileliğinizin gidişatını ondan başkası bilemez çünkü. Çoğu kişi ıhlamur içerken benim doktorum içme demişti mesela lütfen yanlış anlamayın tamamen sizi ve bebişinizi düşündüğüm için söylüyorum hamilelik kişiye özeldir ☺️
Evinuuu Mommys20 çok teşekkür ederim tabi ki öyle hamileliğin etkisi kişiden kişiye değiştiği gibi icilebilecekler de kişiden kişiye bunyeden bünyeye değişebiliyor.
esinyk Evinuuu ben tüp bebek tedavisi gördüm o yüzden herşeye çok dikkat edip çok araştırıp sordum . İlk 3 ay içerebilecek çaylar sadece ıhlamur ve kuşburnu .
Gezenlady Evinuuu 20.haftamdayım bir bardak ıhlamur içtim sadece başka türleri tüketmedim doğal yollar her zaman iyi gelir insana ama kokusu baharatı poleni derken mideni daha kötü etme 🤷🏻♀️
User22 Evinuuu ıhlamur serbest diye biliyorum diğer bitki çaylarına bazı doktorlar kesin yasak koyuyo ama kimiside içiyo bişey olmuyo bende doktoruna sorsan daha sağlıklı olur benim bi yakınıma tüm bitki çayları yasaktı mesela
Evinuuu User22 ben sordum bugün icebilirsin hatta zencefili de kaşık ucuyla kullanabilirsin mideni yatistirir dedi
Cigerekacankedituyu Benim doktorun taze zencefil, bal, limon karışımını suyla karıştırıp iç demişti. Mide bulantım prilamla geçmiyordu çünkü.
Evinuuu Cigerekacankedituyu onunla geçti mi peki bende mide bulantısı için ilaç yazdırdım onu da kullanacam olmazsa
ilongirav Evinuuu benim doktorum bitki çaylarını günde 3 fincana kadar içebilirsin sadece yeşil çay tüketmemeni tavsiye ederim demişti. çok sevdiğim bir marka var yüzde yüz organik ve kafeinsiz bitki çayları var çoğunu da içiyorum zencefiili kış çayı, ahududulu mavi sarmaşık çiçeği vs aklınıza ne gelirse
Evinuuu ilongirav ben hamile olduğumu bilmeden önce beyaz çay içmiştim şükür bişey olmadı miktarı da çok önemli sanırım tüketimde
Cigerekacankedituyu Evinuuu geçmiyordu ama sabah 2 lokma yememi sağlıyordu en azından. 🥲 hiç beslenemediğim için o bile kardır diyordum
ilongirav Evinuuu ben beyaz çay da içiyorum 😅 herhangi bir kısıtlama koymadı dediğim gibi yeşil çay hariç ve 3 fincana kadar sizde doktorunuza danışın isterseniz 🤗
Nihal1907 Evinuuu en güzeli ılık yada soğuk suya limon sık biraz şeker at limonata olarak iç benim bulantımı rahatlatan oydu
B__28 Kızlar bende ne yağıcağımı şaşırdım daha 5. Haftalığım ama yaşadığım şey psikolojik olarak beni mahvetti bulantı kusma hele akşam olunca çıldırıyorum ne olur öneriniz varmı azaltıcak geçircek bişeyler😢
Toprakksx1 İlk 3 ay uzak durdum ama artık ara ara canım yeşil çayı istiyor bir dilim limonlu sade yeşil çay içiyorum akşamları hem rahat uyumamı sağılıyor hem de mideme iyi geliyor şimdi bir tedirgin oldum 🥺