Evinuuu Hanımlar zencefil hamileliğin ilk zamanı tüketilir mi mide bulantimi bastıracak bitki çayı önerir misiniz ?
Kahverengi Evinuuu ıhlamur içe bilirsin ben mesela ıhlamuru ayvalı falanda yapıyorum hem sağlıklı hem o birşey içme isteğimi köreltiyor
Evinuuu Yaseminduygulu zencefil adet sokturucu ya sıkıntısı olmaz mı mide bulantısına iyi geliyormuş zencefil ama cesaret edip icemedim daha
Yaseminduygulu Evinuuu benim de aşırı kusmam vardı sadece bir bardak zencefil çayı yao dedi taze zencefili bir çay kaşığı olacak şekilde rendele bal limon üzerine sıcak su iyi geliyo ben şuan 29 haftalığım çok kötü grip oldum bana yine iç dedi ama bir bardağı geçmemek şartıyla
Kg16 Bencede ıhlamur hariç diğer bitki çaylarından uzak durmalısınız. Ben ıhlamur içiyorum onuda tam demlenmeden alıyorum ocaktan 🤭
Rabiul @Evinuuu ıhlamur , papatya , kuşburnu doktorum bunları içebileceğimi söyledi ıhlamurun içine bal ,limon , çay kaşığı ucu kadar zerdeçal veya zencefil koyabilirsin dedi herkesin farklı olabilir bünyesi doktoruna danış genede
Kitapkolik660_ Evinuuu ilk zamanlarda bitki çayı yasak aşko süt içerek bastır mideni tuzlu leblebi falan ye bana bunları tavsiye etmişti doktorum
alperirem Benim doktorum hamilelik boyunca hiçbir bitki çayını icmeyeceksin dedi. 🥲 Mide gazı çok yaşıyorum o yüzden ben de çok iyi olur diye düşünmüştüm asla izin vermedi. Bu arada hamileliğim riskli değil. Cidden asla istemiyor bitki çayı kullanımını
Kitapkolik660_ Bebekannesiii_ ben içmedim doktor tavsiye edilmiyor demişti şimdi 39.haftadayim şalgam bile içtim