Caglasmz Zeybal34 merhabaa, bende dahil olayım 🌺bu ayın başında opu oldu üzerine adet gördüm şimdi ikinci adeti bekliyorum her şey yolunda giderse ocak ayında transferim olacak, heyecanlıyımm 🙈 güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼
Zeybal34 Caglasmz AMİN İNŞALLAH. RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.🤲🏻🤲🏻🌹 ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYEYİM.😊
Sema68 Aabbccc yakınınızds sağlık ocagı falan varsa orda yaptırabilirsiniz ben oraya gidiyorum progesteron evet yapıldıktan sonra ağrısı oluyor ve kalıyor günlerce
Hacer12 Aabbccc ben yumurta toplama işleminden öncede iğneler yapılırken kendim yaptım onlar hiç acıtmıyor. Ama transferden sonraki iğneler biraz can yakıyor Malesef ama onlarıda kendim yapıyorum
Ervosummmm Sema68 yok ben genelde adet olamadan baş ağrım oluyor başım ağrıyor üstümde halsizlik var senin ağrıların nasıl
Aysennnnnn Becuk Canım senin transferin Pgt sonrası ne kadar süre sonra yapıldı? Ben bazen embriyo beklerken bozulabiliyor gibi bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
Becuk Aysennnnnn canım bizim biraz kendi istediğimiz biraz da östrojen değerimin yüksek çıkmasından dolayı 5 ay sonra transferim oldu. Geçen cumartesi transferim yapıldı😍 evet bende öyle duymuştum. Ama hiç bir sorun yok çok iyi embriyo dediler. İlerlemesi de çok iyi takip ediyoruz dediler. Çok araştırdım embriyonun bozulması birazda laboratuvardan kaynaklı oluyormuş.