Yenidenanne_ elifgocmn-80 ben ilk gebeliğimden burda özele gittim bana sorunu söylemedi 19 hafta normal gebelik olarak devam ettim riskliymiş meğer Özcan beye gittim sonra şimdi tekrar hamileyim sanırım yine ona gideceğim
13Gamze08 elifgocmn-80 Mustafa Özcan derken Mustafa Özgür mu demek istediniz bende ozcan beye gidiyorum gayet memnunum bırakmayı da düşünmüyorum
13Gamze08 elifgocmn-80 ben Özcan beye gidiyorum ama bir kere Mustafa beye girmiştim Özcan bey ameliyattaydi ama Mustafa beydende memnun kalmıştım ama tabi önceliğim Özcan bey
elifgocmn-80 13Gamze08 benim düşük riski olduğumu söylemedi. Kistimi söylemedi. O yüzden diyorum yoksa güler yüzlü iyi bir doktor
13Gamze08 elifgocmn-80 himm olabilir illaki iyinin iyisi var demekki Özcan beye tercih edebileceğim bı doktor tanımıyorum şimdilik
Aysnr11 Beyzaer Evet bende bugün sordum bir kaç haftaya zamlanacakmış 17-20 olur dedi doktor umarım o kadar çok zamlandırmazlar ya
Aysnr11 Beyzaer Erçin beye sordum ama detaylı sormadım sadece zamlandı mı ne kadar oldu diye sordum o da şuanlık 13.700 ama epeydir zam yapılmıyor baya zamlanır diye düşünüyorum dedi