Hnd_01 YeniGelinMeselesi kaç haftalık hamilesiniz.ikinci trimester da diş tedavileri yapiliyor çünkü.dis çekimi de yapılıyor.benm arkadaşım 20 lik dışını cektirmisyi.bende birinci ve ikinci trimester da kaplama dişim iltihap kaptığı için tedavi olmuştum.
YeniGelinMeselesi Hnd_01 12 haftalığım bende diiş çekiyorlar diye biliyorum yarın gidicem doktora bakalım bi antibiyotik falan yazarsa en azından iltihabı giderir
Hnd_01 YeniGelinMeselesi dis doktorunuzun yapamam demesi kadın doğum doktorunuzun onay vermemesine bağlı olabilir.kadin doğum doktoru dış doktorunuzu arayıp mudehale edebilirsiniz herhangi bir sakınca yok derse , tedavi ediyorlar.
Zeynep-A YeniGelinMeselesi benimde diş etimde iltihaplanma vardı 12.haftada doktorun verdiği augmentin 625mg antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 13.haftada çektiler
OzlOzc0301 YeniGelinMeselesi evet bende 24 haftalık hamileğim 12 13 haftalığımda Diş.agrisi Tutmuştu Dişim kırılmıştı Doktora gitiğimde Parca Kalmiş dedi.Cekemeyız gargara Yap dedi kayın valıdem Onermişti Diş Macunu Kulak Cubuğuna Oraya Koy hafifletir
Derinnmom YeniGelinMeselesi doktorlar hiçbir şey yapmadıkları için ben normal devlet hastanesinin aciline gidip her yerim ağrıyor deyip parol serum yaptırıyorum dişimin ağrısı geçiyor
Halilesma YeniGelinMeselesi valla ins sende fayda görürsün canm benim o zonklayan disime çare olmustu agliyodm artık ağrıdan hemen bulup al canm