meltemom Berkaytuana olsun nasıl olsa doktorlar onu yemememizi söylüyor canım ama ben üstüne tuz serpip yiyorum iyi geliyo 😂😂😂 tarhana çorbası makarna en fazla bunları yiyorum
meltemom Ayazayaz ay allah sana kolaylık versn canım bide çocuk var ben çocuk olsa ona bakamakta baya zorlanırdım çünkü yemek pişirçek kadar dayanıklı değilim şuan 😢
Ayazayaz meltemom meltemom allah yardım ediyor Canım Bebiş bi olsun allah korusun çok beter hastalansan bile ona en güzel şekilde bakarsın annelik eşittir vicdan azabı asla bırakmıyor peşimizi valla ilk hamileliğin tadını çıkarın bol bol
meltemom Berkaytuana amiiin Allah hepimizi kazasız belasız sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️
Mmerwe meltemom benim ilk 2,5 ay iştahım vardı doymak bilmiyordum fakat artık sıfır iştah açlık bile hissetmiyorum yemek yemiyor sayılırım toplasan hepsi adam akıllı bir öğün etmez hiç kusmam da olmadı bugüne kadar ama..
meltemom Mmerwe işte şuan ki ben kusmuyorum ama iştah sıfır çok üzülüyorum beslenemiyorum diye ama içim almıyorr 😢😢
2prenses_masal-oyku meltemom aynen benimde canım bişey istemiyor bazen böyle bi uğruyo açlık bayaa yiyorum ama genelde yok iştah miştah yok ama istifrada etmiyorum uykuda yok bilmiyorum nedendir 2 3 öğün sağlıklı bişeyler yesekte uygunmuş aslında